Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου έδωσε το «παρών» σε Φιλανθρωπική Βραδιά χορού για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην φιλανθρωπική βραδιά χορού και ομορφιάς που διοργανώθηκε από την ιδιοκτήτρια της σχόλης DANCE NIKOL κ. ΝΙΚΟΛ ΚΑΜΖΕΛΑ και διεξήχθη στο CIVITEL HOTEL στο Μαρούσι, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στηρίζοντας τους σκοπούς της εκδήλωσης που ήταν η ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη την κ. ΝΙΚΟΛ ΚΑΜΖΕΛΑ, καθώς και τους χορηγούς της βραδιάς για την πρωτοβουλία τους, ενώ χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει πάντοτε αξιέπαινες προσπάθειες, που στόχο έχουν την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής της πόλης μας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η Πρόεδρος του Π.Ε.Α.Π. Λυκόβρυσης – Πεύκης και Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος, ο οποίος ήταν και ένας από τους χορηγούς της βραδιάς.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου έδωσε το «παρών» σε Φιλανθρωπική Βραδιά χορού για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο