Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δίνει το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγων της πόλης μας

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με την πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Λέσβου και αντιδήμαρχο κ. Ρ. Χαλιώτη, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας του Συλλόγου, που έγινε παρουσία πλήθους κόσμου.
|download file .jpg 78 KB|


O Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Γρ. Ζαφειρόπουλο, τον εφημέριο του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου π. Εμμανουήλ και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Αθανασίου, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.
|download file .jpg 92 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με το Δ. Σ. του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής.
|download file .jpg 95 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης κατά την κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου, με την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Τζιτζικοπούλου και τα μέλη του Δ. Σ.
|download file .jpg 73 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον πατέρα Νικόλαο στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού του Αγίου Ελευθερίου.   
|download file .jpg 90 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Αγίας Φιλοθέης.
|download file .jpg 90 KB|
 


Σε εκδηλώσεις εξωραϊστικών συλλόγων της πόλης μας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, παραβρέθηκε το Σαββατοκύριακο  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.
Ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να μιλήσει από κοντά με τα μέλη των συλλόγων και τους κατοίκους για τα προβλήματα των περιοχών τους, ενώ δέχθηκε πολλές ευχές για το Νέο έτος και για επιτυχία στο έργο της Διοίκησης του Δήμου.


Συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Δ. Καρλαύτη και το Δημοτικό σύμβουλο κ. Κ. Αντωνόπουλο, ο κ. Πατούλης έδωσε το «παρών» στην κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου, όπου τον υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου και αντιδήμαρχος κ. Ρ. Χαλιώτη και πλήθος κατοίκων της περιοχής. Οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τον κ. Πατούλη για τις ενέργειες της Διοίκησης στο θέμα της καταπολέμησης της βαμβακίασης, που είναι μείζον πρόβλημα για την περιοχή, ενώ ο κ. Πατούλης συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και ιδιαίτερα για την ευρεία συμμετοχή των μελών του σε  ομάδες πυροφύλαξης που δημιούργησε ο Σύλλογος το καλοκαίρι.
Στην κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, o Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές με τον εφημέριο του ναού, πατέρα Εμμανουήλ, με τον Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Γ. Ζαφειρόπουλο που ήταν επίσης παρόν αλλά και με δεκάδες μέλη του συλλόγου που ήταν εκεί. Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στην περιοχή του Πολυδρόσου, που ήταν ξεχασμένη από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου, το νέο ΚΑΠΗ που δημιουργήθηκε στην περιοχή αλλά και άλλα έργα που είναι προγραμματισμένα να γίνουν, όπως η πλατεία που θα κατασκευαστεί στο χώρο του πρώην υπόσκαφου μέχρι την ʼνοιξη.


Τις ευχές τους στον κ. Δήμαρχο αλλά και την ικανοποίησή τους για τη μέχρι σήμερα συνεργασία, εξέφρασαν κατά την κοπή της πίτας τους τα μέλη και το Δ. Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου. Ο κ. Πατούλης έκοψε την πίτα του Συλλόγου με την ευχή η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί προς όφελος της περιοχής και του Αμαρουσίου. Τόνισε δε ότι με την εφαρμογή της νέας κυκλοφοριακής μελέτης στο Ψαλίδι, η περιοχή θα αναβαθμιστεί προς όφελος των κατοίκων της. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ κ. Α. Ντινόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου κ. Δ. Καρλαύτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ε. Λέκκα, Κ. Αντωνόπουλος, Γ. Πουλόπουλος, Σ. Σταθούλης, Α. Παρτσινέβελος, Κ. Βλάχος και Α. Μπρέγιαννης.
Επίσης, ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής, ευχόμενος στα μέλη του Συλλόγου Καλή Χρονιά και επιτυχία στο έργο της προσπάθειας για την ολοκλήρωση της εκκλησίας της περιοχής. Από την πλευρά του το Δ. Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την στήριξη στο έργο που επιτελούν.

Επίσης ο κ. Πατούλης τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις για το καλό του νέου χρόνου του Ιερού Ναού του Αγίου Ελευθερίου, του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, και του Συλλόγου «ΠΝΟΗ».      


 


 


 


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του
Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ο Δήμαρχος
Αμαρουσίου Γ. Πατούλης εύχεται σε όλους
καλή και δημιουργική χρονιά.
|download file .jpg 74 KB|


Ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης στην εκδήλωση
του Συλλόγου «ΠΝΟΗ» ανταλλάσσει ευχές
για το καλό του νέου χρόνου με τα μέλη του
συλλόγου και τους παρευρισκόμενους στην
εκδήλωση.  
|download file .jpg 88 KB|
     


Μετάβαση στο περιεχόμενο