Ο χώρος των Εθνικών θεμάτων δεν προσφέρεται για κομματικές και άλλες σκοπιμότητες. Ας ψάξει αλλού ο κ. Κούκουζας να εγγράψει κομματικά ένσημα

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση του Αναπληρωτή Δημάρχου Σπ. Σταθούλη στην ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου σχετικά με το Μακεδονικό ζήτημα

 

Η αγωνιώδης προσπάθεια του κου Κούκουζα να εγγράψει κομματικά ένσημα, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις προσωπικές μικροπολιτικές φιλοδοξίες τους είναι ατυχέστατη. Ο χώρος των Εθνικών θεμάτων δεν  προσφέρεται για κομματικές και άλλες σκοπιμότητες. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, που σκοπίμως αποκρύπτει ο κ. Κούκουζας, συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την ελληνικότητα της Μακεδονίας με το θεσμικό του ρόλο ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εκπροσωπώντας τις τοπικές κοινωνίες και όχι ως Δήμαρχος Αμαρουσίου.  

Εάν θέλει η κυβέρνηση και ο κομματικός εκπρόσωπος της στο Μαρούσι να «πουλήσουν» το όνομα Μακεδονία είναι δικαίωμά τους και θα κριθούν από τον Ελληνικό λαό. Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτή την επιζήμια απόφαση για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Αφήνουμε τον κ. Κούκουζα μαζί με τους υπόλοιπους συντρόφους του εθνομηδενιστές στην κρίση του Ελληνικού λαού.  

Εξάλλου, όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Κούκουζας στην έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, εκτός από την παράταξή του που απείχε και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», όλες οι άλλες παρατάξεις ομόφωνα υιοθέτησαν το ψήφισμα της ΚΕΔΕ για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και τη συμμετοχή στο κινητοποιήσεις.
Δεν λέει τίποτα στον κ. Κούκουζα η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που βροντοφώναξε σε 24 πόλεις της Μακεδονίας την ελληνικότητα της Μακεδονίας;                           

Αλλά, δείχνει ο κ. Κούκουζας να είναι και κακός μαθητής για άλλη μια φορά.
Σκοπίμως, ξεχνά, ότι η Δημοτική Αρχή όταν ανέλαβε τη Διοίκηση του Δήμου το 2007 βρήκε χρέη 280.000.000 ευρώ και 23 επιχειρήσεις εν λειτουργία.
Μέσα από τη χρηστή διοίκηση πέτυχε να εξορθολογήσει τα οικονομικά  και να νοικοκυρέψει το Δήμο, έτσι ώστε, σήμερα, να λειτουργούν μόνο δύο  Δημοτικές Επιχειρήσεις.

Και όλα αυτά, χωρίς να κάνει εκπτώσεις, παρέχοντας  υψηλού επιπέδου πιστοποιημένες υπηρεσίες, που αποδεικνύεται από τη μεγάλη συμμετοχή και αγάπη εκατοντάδων συμπολιτών μας και τις συνεχείς βραβεύσεις του Δήμου μας.
 
Ας μελετήσει ο κ. Κούκουζας την υπεύθυνη απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών κου Σπύρου Σταθούλη, που δόθηκε πρόσφατα, στον επικεφαλής της παράταξής του κ. Μαγιάκη.   

Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν δεν θέλει ο κ. Κούκουζας να την αποδεχθεί για τις δικές του μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο