Ο Α. Ο. Παραδείσου τίμησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

|download.jpg file 632KB| 

Σε μια ζεστή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χατζηκώνστα, ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου τίμησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του συλλόγου.
Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση του Α. Ο. Π. και δήλωσε: «Είμαι συγκινημένος που μου γίνεται η τιμή αυτή από έναν σύλλογο όπως ο Παράδεισος. Έχουμε ζητήσει από την διοίκηση του ΟΑΚΑ και θα το πετύχουμε, την χρησιμοποίηση από τους συλλόγους του Αμαρουσίου και φυσικά και από τον Παράδεισο, του βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου. Όπως γνωρίζεται η Δημοτική Αρχή έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση της κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μαρούσι και βρισκόμαστε στην τελική φάση για να αρχίσουν τα έργα. Ευχόμαστε στη νέα διοίκηση του Α. Ο. Παραδείσου υπό τον κ. Αλέξανδρο Σαρακάκη να συνεχίσει το άξιο έργο της προηγούμενης διοίκησης και να είναι ο σύλλογος μια όαση για τη νεολαία της πόλης μας.»
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης τίμησε με τη σειρά του τον επί σειρά ετών πρόεδρο του Παραδείσου και νυν επίτιμο πρόεδρο κ. Αργύρη Παναγιωτόπουλο για την προσφορά του στην πόλη και τον Αθλητισμό.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο