Νεότερη απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου Β. Κόκκαλη σε ανάρτηση του Συλλόγου Πολυδρόσου της 21/8/2016

Print Friendly, PDF & Email

Κύριε Πρόεδρε,

Με έκπληξη έγινα κοινωνός της επιστολής που απευθύνατε προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη σχετικά με τεχνικά θέματα. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε ο υπογράφων την παρούσα είναι αρμόδιος για τα εν λόγω θέματα εξ’ ου και η μέχρι σήμερα ιδιότυπη επικοινωνία μας.

Είναι βέβαιο ότι στην προαναφερόμενη επιστολή σας παραθέτετε σωρεία  ανακριβειών (επιστημονικά ατεκμηρίωτες «μετρήσεις», σχολιασμό επί παντός επιστητού και μάλιστα σε προβλήματα των οποίων η επίλυση έχει ήδη δρομολογηθεί, κριτική εκτός τόπου και χρόνου, επίκληση της δήθεν ανάγκης μελέτης βιώσιμης κινητικότητας ) προσπαθώντας να αποσπάσετε λίγα λεπτά δημοσιότητας, χρησιμοποιώντας ως αρωγό την Δημοτική Αρχή.

Η Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης και της προάσπισης του Δημοσίου συμφέροντος, προβαίνει σε διαβούλευση προκειμένου να αφουγκραστεί  τα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν στην καθημερινότητα των δημοτών μας σε όλες τις περιοχές του Αμαρουσίου.

Για την περιοχή του Πολυδρόσου, άλλωστε,  η Δημοτική Αρχή έχει ήδη δρομολογήσει εντός του Σεπτέμβριου να πραγματοποιήσει συνάντηση με τους κατοίκους και τους συλλόγους της περιοχής, προκειμένου να ακουστούν οι απόψεις τους σχετικά με προβλήματα που ενδεχομένως έχουν προκύψει.

Να σημειωθεί δε ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, καθώς και οι υπηρεσίες του Δήμου μας παραμένουν καθημερινά διαθέσιμες στους δημότες και στους συλλόγους που επιθυμούν να αναφέρουν οποιοδήποτε θέμα και οποιαδήποτε ερώτημα. Τα «προβλήματα» που φέρονται απευθείας  σε  δημόσιο διάλογο μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν ως στόχο την πραγματική τους επίλυση αλλά την προσωπική προβολή ορισμένων, οι οποίοι με τον τρόπο αυτό δεν συμβάλλουν θετικά στο γόνιμο διάλογο.

Τέλος, και ο Δήμαρχος μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ευχαρίστως, μπορεί να δεχτεί εσάς και τα μέλη του συλλόγου σας στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσετε οτιδήποτε αφορά την περιοχή του Πολυδρόσου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο