Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
  


download _.jpg file 145 KBdownload _.jpg file 206 KB


Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός που βρίσκεται στην περιοχή του Σωρού. Ο νέος Σταθμός στεγάζεται σε οίκημα επί της οδού Αμμοχώστου  8, ιδιοκτησίας του Δήμου Αμαρουσίου.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης επεσήμανε ότι «η ολοκλήρωση του σταθμού που σήμερα εγκαινιάζουμε, είναι μόλις ένα από τα έργα που υλοποιεί η Δημοτική μας Αρχή στην περιοχή του Σωρού. Αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για μια γειτονιά του Αμαρουσίου τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης,  αλλά ουσιαστικά ξεχασμένη όλα τα προηγούμενα χρόνια από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Αμαρουσίου, με πολλά και συσσωρευμένα προβλήματα.»
Ο κύριος Πατούλης τόνισε ακόμη πως «τη νέα χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου θα λειτουργήσει 12 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς. Στους σταθμούς αυτούς θα φιλοξενηθούν περίπου 1000 παιδιά από οικογένειες της πόλης μας. Οι σταθμοί μας θα είναι επαρκώς στελεχωμένοι με το κατάλληλο επιστημονικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό. Και θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με σημαντικά χαμηλό κόστος, προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό το εισόδημα εκατοντάδων οικογενειών της πόλης σε μια δύσκολη χρονικά οικονομική συγκυρία.
Ο Δήμος Αμαρουσίου, αναγνωρίζοντας την ανάγκη κάθε εργαζόμενης οικογένειας και ιδιαίτερα κάθε εργαζόμενης μητέρας αυτής της πόλης, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που κάνουν τη ζωή τους καλύτερη και ευκολότερη.
Δημιουργούμε νέους σταθμούς, αναβαθμίζουμε υφιστάμενους, κρατάμε χαμηλά τα τροφεία. Αλλά πάνω από όλα επενδύουμε σε δομές και υποδομές που αφορούν το μέλλον της πόλης μας. Τα παιδιά μας.
Και αναδεικνύουμε με έργο όπως το σημερινό που εγκαινιάζουμε την κοινωνική διάσταση της πολιτικής μας. Στόχος μας είναι κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου να έχει το δικό της παιδικό σταθμό.»Επισυνάπτεται η ομιλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη

Μετάβαση στο περιεχόμενο