Νέοι αθλητές του TAE-KWON-DO από τα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου αξιολογήθηκαν για τις αθλητικές δεξιότητές τους

Print Friendly, PDF & EmailΟι νέοι αθλητές του TAE-KWON-DO από τα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου λίγο πριν την έναρξη της αξιολόγησης των δεξιοτήτων τους στο άθλημα για την απόκτηση ζώνης.Στιγμιότυπο με μικρούς αθλητές του TAE-KWON-DO από τα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου. (ΦΩΤΟ αρχείου)


Με επιτυχία 50 περίπου μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου που συμμετέχουν στα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου εξετάστηκαν στο TAE-KWON-DO για την απόκτηση ζώνης, ανεβαίνοντας σε κλίμακα δυσκολίας στο άθλημα.

Τα παιδιά αξιολογήθηκαν για τις αθλητικές δεξιότητές τους, παρουσία των δασκάλων του αθλήματος Αλίκης Δούκα και Εύης Τραμπάκουλα, καθώς και της επίσημης κριτού κας Αγγελάκου η οποία είναι κάτοχος έξι νταν και έχει διακριθεί αρκετές φορές στο άθλημα παγκοσμίως.


Τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και του αρμόδιου Αντιδημάρχου επί θεμάτων Αθλητισμού κ. Νικόλαου Πέππα για τις επιδόσεις τους, καθώς και τις θερμές ευχές τους για καλή επιτυχία στη συνέχιση της προσπάθειας μετέφεραν στους νέους αθλητές οι δασκάλες τους.


Η εξέταση των μαθητών στο TAE-KWON-DO πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου Λυκείου Αμαρουσίου την οποία παρακολούθησαν τόσο οι γονείς τους, όσο και φίλοι του αθλήματος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο