Νέο τμήμα «Δημιουργικός Χορός» στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου για παιδιά από 6 ετών και άνω

Print Friendly, PDF & Email

Εγγραφές: Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018
 

Το εργαστήρι του δημιουργικού χορού είναι μια μέθοδος βασισμένη στη δημιουργική συμμετοχή των παιδιών. Δίνοντας τα κατάλληλα για κάθε ηλικία ερεθίσματα, τα παιδιά εξασκούν το σώμα τους, χορεύουν, συνεργάζονται, φαντάζονται, αυτοσχεδιάζουν, ζωντανεύουν ιστορίες με τις κινήσεις τους.  Κάθε μάθημα περιλαμβάνει ασκήσεις βασισμένες στο κλασσικό και σύγχρονο χορό, κινητικά μοτίβα, αφηγήσεις, χορογραφίες.

Στόχος του μαθήματος είναι η βελτίωση της κίνησης, η ανάπτυξη  της φαντασίας, της δημιουργικότητας, της αυτοπεποίθησης, της αυτοεκτίμησης των παιδιών με την βοήθεια του θεατρικού παιχνιδιού και των τεχνικών χορού. Χορός και θεατρικό παιχνίδι εμπλέκονται σε έναν συνδυασμό που θα μαγέψει τους μικρούς χορευτές. Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω και ξεκινούν τον Οκτώβριο.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στη Γραμματεία του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού με ωράριο εξυπηρέτησης από Δευτ. – Παρ. 10:00 – 18:00, Βασ. Σοφίας 85 ισόγειο, τηλ. επικοινωνίας: 210 8021308, 210 8056314-5.

Υπεύθυνη μαθήματος: Αφροδίτη Κορέτση, δασκάλα χορού, εμψυχώτρια παιδαγωγικής θεάτρου.

 

Σχετικά αρχείαΝέο τμήμα «Δημιουργικός Χορός» στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου για παιδιά από 6 ετών και άνω_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο