Νέο παράρτημα του ΚΑΠΗ στο Πολύδροσο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Γ. Πατούλης: Εγκαινιάζουμε μια ακόμη «φωλιά αγάπης» για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και ενισχύουμε τις κοινωνικές δομές της πόλης μας για καλύτερη ποιότητα ζωής
 (download zip file)
Εκατοντάδες συμπολίτες μας παραβρέθηκαν
στα εγκαίνια του 4ου Περιφερειακού ΚΑΠΗ
Πολυδρόσου Αμαρουσίου.


(download zip file)
Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής
Προστασίας κ. Φάννη Πάλλη-Πετραλιά,
ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης
και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ
Αμαρουσίου κ. Δημήτριος Καμπούκος.


(download zip file)
O Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και
η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας
κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά εγκαινίασαν χτες
το 4ο Παράρτημα ΚΑΠΗ Πολυδρόσου Αμαρουσίου
 

Ένα νέο  ΚΑΠΗ, μια ακόμη «φωλιά αγάπης» για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, λειτουργεί από χτες στη γειτονιά του Πολυδρόσου.
Τα εγκαίνια του νέου ΚΑΠΗ έγιναν χτες από την Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά και το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη.


Η λειτουργία του νέου ΚΑΠΗ Πολυδρόσου, που αποτελεί το 4ο κατά σειρά παράρτημα του Κεντρικού ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, έρχεται να ενισχύσει τις κοινωνικές δομές της «ξεχασμένης» περιοχής του Πολυδρόσου και αποδεικνύει την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει έναν ισχυρό Δήμο που θα βρίσκεται διαρκώς κοντά στον πολίτη. 


Εγκαινιάζοντας το 4ο Περιφερειακό Παράρτημα ΚΑΠΗ Πολυδρόσου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε:


«Εγκαινιάζουμε μια ακόμη «φωλιά αγάπης» για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και ενισχύουμε τις κοινωνικές δομές της πόλης μας για καλύτερη ποιότητα ζωής. Η ίδρυση παραρτήματος ΚΑΠΗ εδώ, στην όμορφη αλλά ξεχασμένη γειτονιά του Πολυδρόσου, αποδεικνύει το ενδιαφέρον μας για τους πολίτες της τρίτης ηλικίας του Πολυδρόσου που θέλουμε να μπορούν να απολαμβάνουν στη δική τους γειτονιά όσα απολαμβάνουν οι συνομήλικοί τους στις άλλες γειτονιές του Αμαρουσίου. Εγκαινιάζουμε το ΚΑΠΗ του Πολυδρόσου και ενισχύουμε τις κοινωνικές υποδομές του Δήμου μας γιατί θέλουμε οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν να ζουν καλύτερα. Να ζουν με αξιοπρέπεια».
Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε επίσης στις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω των ΚΑΠΗ και μπορούν να απολαμβάνουν οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας (υπηρεσίες υγείας και πρωτοβάθμιας περίθαλψης, συνταγογράφηση φαρμάκων, πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», ψυχαγωγία, εκδρομές, αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με διάφορα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης κλπ.).
O κ. Πατούλης ανακοίνωσε επίσης ότι σύντομα στη γειτονιά του Πολυδρόσου θα λειτουργήσει και Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.


Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά αφού εξήρε το έργο του «δραστήριου Δημάρχου Αμαρουσίου» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «η περιοχή του Πολυδρόσου είχε ανάγκη αυτό το έργο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μέγεθος του Πολιτισμού μιας χώρας μετριέται από την αντιμετώπιση που έχει η κοινωνία απέναντι στους ηλικιωμένους. Το σημερινό έργο είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτούς. Δεν αρκούν τα λόγια μας αλλά χρειάζονται και πράξεις.»


Το νέο 4ο Περιφερειακό Παράρτημα ΚΑΠΗ Πολυδρόσου Αμαρουσίου στεγάζεται στην οδό Ακακιών 52 στο Εμπορικό Κέντρο Πολυδρόσου.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο