Νέο δωρεάν σεμινάριο του κύκλου σεμιναρίων ‘Believe in you’ με θέμα: «Πως να βρείτε εργασία» από το Flowmagazine.gr υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Με ένα νέο σεμινάριο με θέμα: «Πως να βρείτε εργασία» συνεχίζεται ο κύκλος των δωρεάν σεμιναρίων ‘Believe in you’. Το σεμινάριο που διοργανώνει το ηλεκτρονικό περιοδικό Flowmagazine.gr με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου είναι ανοικτό στο ευρύ κοινό και απευθύνεται ιδιαίτερα σε ανέργους, νέους και σπουδαστές.


Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του περιοδικού Flowmagazine.gr που έχει ως στόχο την ενίσχυση της ψυχολογίας και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να υλοποιήσουν τους στόχους τους.


Το σεμινάριο έχει σκοπό να βοηθήσει τους συμμετέχοντες σε όλες τις πτυχές της αναζήτησης εργασίας. Θα δοθούν πρακτικές συμβουλές για τη σύνταξη ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, συνοδευτικής επιστολής, επιτυχημένης συνέντευξης καθώς και την αξιοποίηση του networking και των social media. Παράλληλα, το σεμινάριο θα εστιάσει και στην αναζήτηση εργασίας σε σχέση με τους στόχους και την προσωπική ανάπτυξη.


Ο κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σύμφωνα με τον επαγγελματικό του στόχο με βασικό εργαλείο το ημερολόγιο στοχοθεσίας του Flowmagazine.gr (Η αγορά του ημερολογίου είναι προαιρετική).


Εισηγήτρια είναι η Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης καιεκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.


Ομιλήτρια θα είναι, επίσης, η Ελένη Ροκά, Διευθύντρια Marketing του skywalker.gr, η οποία θα μιλήσει τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας που βοηθούν στην ένταξη στην αγορά εργασίας.


Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι


Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, 2014, ώρες 18:00-21:00


Ώρα προσέλευσης: 17:30


Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.


Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα που θα βρει στο www.flowmagazine.gr/believe_in_you_6.

Μετάβαση στο περιεχόμενο