Νέα υπηρεσία της Δημοτικής Βορέειου Βιβλιοθήκης Δήμου Αμαρουσίου για το ψηφιακό κοινό της, σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Print Friendly, PDF & Email
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω ψηφιακής αναπαραγωγής τον κύκλο των συζητήσεων, με θέματα από τον πολιτισμό, την επιστήμη και την εκπαίδευση που διοργανώνει η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, θα έχουν οι φίλοι της Δημοτικής Βορείου Βιβλιοθήκης Δήμου Αμαρουσίου.


Η ψηφιακή αναπαραγωγή των συζητήσεων με τίτλο «Λέξεις και σκέψεις» (Δράση) θα παρέχεται στους ενδιαφερόμενους μέσω της ιστοσελίδας της Βορέειου Βιβλιοθήκης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 


Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα – http://www.voreeios.gr/ – το ψηφιακό κοινό της Βιβλιοθήκης θα ενημερώνεται για τις θεματικές του κύκλου «Δράση» και θα έχει τη δυνατότητα είτε σε απευθείας αναμετάδοση, είτε σε χρονική στιγμή που θα επιλέξει ο ίδιος ο χρήστης να παρακολουθήσει το θέμα που τον ενδιαφέρει.


Το πρόγραμμα των μεταδόσεων θα έχει διάρκεια έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014.  
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Δημοτική Βορέειο Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο: 210 – 61.47.181.  Μετάβαση στο περιεχόμενο