Νέα σύσκεψη στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για την ομάδα μπάσκετ της πόλης

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 147 KB|


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης, με αντικείμενο την κατάσταση της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ..Α.


Στη συνάντηση παρευρέθηκαν πέραν του Δημάρχου Γ. Πατούλη, τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Α. Μάρης, Ε. Περόπουλος, Σ. Σταθούλης και Κ. Κουτσούκος, ο νέος επενδυτής της ΚΑΕ κ. Γ. Γκάμαρης, ο πρώην ιδιοκτήτης της ΚΑΕ κ. Α. Βωβός, οι νομικοί σύμβουλοι των κ.κ. Βωβού και Γκάμαρη, καθώς και εκπρόσωποι του συνδέσμου φιλάθλων.


Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα της ομάδας και ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης ζήτησε να δοθούν άμεσες λύσεις στα ζητήματα που προέκυψαν, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο των αγωνιστικών επιτυχιών.


Οι επενδυτές κ.κ. Α. Μάρης και  κ. Γ. Γκάμαρης δεσμεύθηκαν απέναντι στους παρευρισκομένους για τις παρακάτω ενέργειες:


• Να πληρωθούν σήμερα όλες οι υποχρεώσεις που αφορούν την μισθοδοσία του προσωπικού και των προπονητών.
• Να καταθέσουν στο λογαριασμό της ΚΑΕ ως τις 15/9 έναντι μελλοντικής αυξήσεως του Μετοχικού Κεφαλαίου τα χρήματα που χρειάζονται για να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα της ομάδας ( δόσεις συμβολαίων, μισθοί, κλπ.)
• Να μεριμνήσουν για την έκδοση εγγυητικής επιστολής ως τις 15/9, η οποία θα κατατεθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα.
• Να προτείνουν στο Δ.Σ. έναν νέο προϋπολογισμό για την ομάδα μπάσκετ, προσαρμοσμένο στις σημερινές συνθήκες και δυνατότητες των επενδυτών.


Το Δ.Σ. της ομάδας θα συνεδριάσει άμεσα προκειμένου να διαπιστώσει την πραγματοποίηση των δεσμεύσεων αυτών.


Μετάβαση στο περιεχόμενο