Νέα συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Αμαρουσίου Α. Βωβό

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 137KB|


 


Νέα συνάντηση είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Αμαρουσίου ʼρη Βωβό. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του «Σπύρου Λούη» και μετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναγιώτης Αλεξανδρής, καθώς και τεχνικοί σύμβουλοι των δύο μερών.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθεί κατά πόσο είναι εφικτό να φιλοξενηθεί η ομάδα από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2009 – 2010, στη φυσική της έδρα, το κλειστό του «Σπύρου Λούη», το οποίο ήταν επιθυμία του Δήμου και της ομάδας.    

Όπως διαπιστώθηκε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς μετά την ολοκλήρωση της προμελέτης για αναβάθμιση του γηπέδου, το αποτέλεσμα που θα προέκυπτε, αφενός μεν λόγω της παλαιότητας του (έτος κατασκευής 1972) και αφετέρου λόγω του πολύ υψηλού κόστους, δεν θα ήταν αυτό που αρμόζει στην πόλη και στην ομάδα, παράλληλα με το γεγονός ότι  η ανακατασκευή δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για το λόγο αυτό, ο κ. Πατούλης πρότεινε ότι αντί της ανωτέρω προσωρινής και δαπανηρής λύσης να υπάρξει προσπάθεια με σκοπό την αξιοποίηση του χώρου με την κατασκευή ενός σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου με υπόγεια πάρκινγκ, που τόσο ανάγκη έχει το κέντρο της πόλης, ώστε να υπάρξει ένα σύγχρονος αθλητικός χώρος, που θα είναι κόσμημα για την πόλη και θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να στεγάσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες ολόκληρης της αθλητικής κοινότητας του Αμαρουσίου, πρόταση την οποία απεδέχθη ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Αμαρουσίου.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο