Νέα επιχείρηση αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από τον Δήμο Αμαρουσίου.

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος κ. Επ. Γαρδέλης επιβλέπουν την επιχείρηση αποξήλωσης.
|download file .jpg 176KB|


Τα συνεργία του Δήμου Αμαρουσίου αποξηλώνουν τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στην ταράτσα κτηρίου επί της Λ. Κηφισίας.
|donwload file .jpg 205KB|


 


Σε εβδομαδιαία βάση συνεχίζονται οι επιχειρήσεις αποξήλωσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που υπάρχουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Αμαρουσίου.

Σήμερα το πρωί, τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου, υπό την εποπτεία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, του Αντιδημάρχου κ. Επ. Γαρδέλη και του αντιπροέδρου της ΔΕΑΔΑ κ. Αθ. Βελλή, αποξήλωσαν τέσσερις μεγάλες παράνομες διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονταν στην ταράτσα κτηρίου επί της Λ. Κηφισίας 94-96.

Οι πινακίδες ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες για τα διερχόμενα οχήματα αλλά και τους πεζούς, καθώς ήταν παλιές κατασκευές από ξύλο και σίδερα τα οποία ήταν σκουριασμένα, ενώ και η ίδια η επιχείρηση αποξήλωσης ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω του σημείου στο οποίο βρίσκονταν οι πινακίδες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης τόνισε: «Συνεχίζουμε σχεδόν καθημερινά τις επιχειρήσεις αποξήλωσης των παράνομων και επικίνδυνων διαφημιστικών πινακίδων, με στόχο την αποξήλωση του παράνομου καθεστώτος που επικρατούσε επί χρόνια στην πόλη μας.»
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο