Νέα διανομή φρέσκων ψαριών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Με στόχο κανένας συμπολίτης να μην στερείται βασικά αγαθά στην καθημερινή διατροφή του, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου διένειμε για μια ακόμη φορά φρέσκα ψάρια σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.  

Η διανομή νωπών αλιευμάτων πραγματοποιείται τα τελευταία δυόμιση χρόνια, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και μέσω της ευγενικής χορηγίας του Γενικού Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κου Βασίλη Κατσιώτη.           

Τα νωπά αλιεύματα διανεμήθηκαν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Πρόνοιας, στις Ενορίες της πόλης που διαθέτουν συσσίτιο και σε  Κοινωνικά Ιδρύματα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της πόλης.

Θερμές ευχαριστίες  προς τον υπεύθυνο της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Καρτσιώτη απευθύνει ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης για την αγαστή συνεργασία του με το Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και για την έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά του προς το συνάνθρωπο και σημειώνει:
 «Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών με τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, με στόχο, το κοινωνικό όφελος και την στήριξη των συμπολιτών μας που χρειάζονται τη βοήθεια μας.» 

 

Σχετικά αρχείαΝέα διανομή φρέσκων ψαριών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης_1


Νέα διανομή φρέσκων ψαριών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο