Νέα δεντροφύτευση στο Ψαλίδι με την ενεργή υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, από τον Εξωραϊστικό- Πολιτιστικό Σύλλογο Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή»

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από τη νέα δεντροφύτευση παραπλεύρως των οδών στην περιοχή του Ψαλιδίου από τον τοπικό σύλλογο «Η Ζωοδόχος Πηγή» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Β. Κόκκαλη, τον Πρόεδρο Δ. Θεοχάρη και μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή».


Την 5η κατά σειρά δεντροφύτευση στη γειτονιά του Ψαλιδίου, πραγματοποίησε με την ενεργή υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου σε υλικοτεχνικά εξοπλισμό και τη διάθεση μέρους των δεντρυλλίων, ο Εξωραϊστικός- Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή».


Εργαζόμενοι από το συνεργείο της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου προχώρησαν στις απαραίτητες εργασίες για την προετοιμασία  της δεντροφύτευσης και συνέδραμαν τους κατοίκους της περιοχής στο έργο της φύτευσης.
Περίπου 70 φυτά της ελληνικής πανίδας (χαρουπιές, πικροδάφνες και ευκάλυπτοι), φυτεύτηκαν παραπλεύρως των οδών Α.Παπανδρέου, Πέληκα, Βύρωνος, Κυρίλλου και Εγνατίας.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της νέας δεντροφύτευσης υπογράμμισε: «Ομορφαίνουμε την περιοχή του Ψαλιδίου και αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων με μία σειρά από έργα υποδομής  και με την ανάπτυξη του πρασίνου, συνεργαζόμενοι με τον τοπικό σύλλογο. Χαιρόμαστε να υπάρχουν ενεργοί πολίτες που να ομορφαίνουν τη γειτονιά τους συμμετέχοντας έμπρακτα..» 


 Παρόντες στην δράση εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κος Βασίλης Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαος Πέππας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Γεώργιος Ζήκος.
Επίσης συμμετείχε ο Πρόεδρος κος Δημήτρης Θεοχάρης και τα μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο