«Ναι στη ζωή, όχι στα ναρκωτικά» είπαν οι έφηβοι της θεραπευτικής κοινότητας «Ατραπός», με τη συμμετοχή τους στο ποδοσφαιρικό αγώνα με ομάδα δημοσιογράφων και ηθοποιών, στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & EmailΗ πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρ. Χαλιώτη εκπροσώπησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της μικτής ομάδας δημοσιογράφων και ηθοποιών και των εφήβων από τη θεραπευτική κοινότητα «Ατραπός». Από αριστερά ο δημοσιογράφος Γ. Ντάσκας  και δεξιά ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κ. Ιωαννίδης.
download file .jpg 110 Kb|


Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη, ο δημοσιογράφος Γ. Ντάσκας, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κ. Ιωαννίδης, με συντελεστή και παίκτη του ποδοσφαιρικού αγώνα.
|download file .jpg 119 Kb|
|download file .jpg 104 Kb|


Στιγμιότυπα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα στα γήπεδα ARENA SOCCER CLUB, στο Μαρούσι.
|download file .jpg 72 Kb|


Το μήνυμα «Ναι στη ζωή, Όχι στα ναρκωτικά» έστειλαν οι έφηβοι από τη θεραπευτική κοινότητα «Ατραπός» μέσα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα που έδωσαν με τη μικτή ομάδα δημοσιογράφων και ηθοποιών, στο Μαρούσι.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με τη θεραπευτική κοινότητα στα γήπεδα ARENA SOCCER CLUB το Σάββατο 16 Ιουλίου 2011.

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κα. Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταφέροντας το θερμό χαιρετισμό του, σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολος και μακρύς είναι ο δρόμος για να βγει κανείς από τον κόσμο των ναρκωτικών. Και εσείς με θέληση και αποφασιστικότητα δίνετε αυτό τον αγώνα καθημερινά, έχοντας την υποστήριξη όλων μας. Ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, είναι αρωγός και συμπαρίσταται στην προσπάθεια των νέων παιδιών να ανοίξουν ένα νέο «παράθυρο» στη ζωή, μακριά από την εξάρτηση των ναρκωτικών.

Η συμμετοχή σας σήμερα στο ποδοσφαιρικό αγώνα είναι ένα μικρό δείγμα μόνο της θέλησης και της μεγάλης απόφασής σας να πάρετε το τιμόνι της ζωής στα χέρια σας».

Μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα, προσφέρθηκε στην ομάδα των εφήβων αναμνηστικό κύπελο για τη συμμετοχή τους στο φετινό αγώνα.

Την προσπάθεια υποστήριξαν, επίσης, η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Βριλησσίων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο