«Να βρούμε διέξοδο στο αδιέξοδο της χώρας» ζήτησε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, από τους Έλληνες Ευρωβουλευτές σε επαφές του στο Στρασβούργο

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, σε συνέχεια της συνάντησής του με τον Επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο, είχε σειρά επαφών με Έλληνες Ευρωβουλευτές στο Στρασβούργο με τους οποίους, μεταξύ άλλων, συζήτησε καίρια ζητήματα για το μέλλον της αυτοδιοίκησης αλλά και της χώρας εν γένει, όπως, επίσης, την έναρξη μίας συνεργασίας ανάμεσα στους Έλληνες Ευρωβουλευτές με το Γραφείο της Κ.Ε.Δ.Ε στις Βρυξέλλες.

Στις επαφές του Γ. Πατούλη με τους Έλληνες Ευρωβουλευτές Μανώλη Γλέζο (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργο Κύρτσο (ΝΔ), Μανώλη Κεφαλογιάννη (ΝΔ), Μίλτο Κύρκο (Το Ποτάμι), Νότη Μαριά (ΑΝΕΛ), Σωτήρη Ζαριανόπουλο (ΚΚΕ), Κώστα Χρυσόγονο (ΣΥΡΙΖΑ), Θεόδωρο Ζαγοράκη (ΝΔ), Εύα Καϊλή (Ελιά), Μαρία Σπυράκη (ΝΔ) εξετάστηκαν το μεταναστευτικό ζήτημα, τα αποθεματικά των Δήμων και της Κ.Ε.Δ.Ε, η διαχείριση των απορριμμάτων στην Ευρώπη όπως και το κλίμα από μέρους των Ευρωπαίων αξιωματούχων στο ελληνικό ζήτημα.

Επίσης, εξετάστηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν μέσα από την ένωση όλων των δυνάμεων για να απορροφηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ευρωπαϊκοί πόροι προς όφελος της αυτοδιοίκησης και της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε αμέσως μετά τις συναντήσεις δήλωσε:

«Περισσότερο από ποτέ άλλοτε, σήμερα επιβάλλεται, μέσα από τον συντονισμό, την οργάνωση και την ένωση όλων των δυνάμεων, να μπορέσουμε να βρούμε διέξοδο στα αδιέξοδα της χώρας. Η αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει όλες εκείνες τις δυνάμεις που μπορούν να συμβάλλουν ώστε να οδηγηθούμε, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, στην ανάπτυξη».

 

Σχετικά αρχείαΟ Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, με τους Έλληνες Ευρωβουλευτές Γ. Κύρτσο, Μ. Κεφαλογιάννη, Μ. Κύρκο, Ν. Μαριά, Σ. Ζαριανόπουλο, Κ. Χρυσόγονο, Θ. Ζαγοράκη, Ε. Καϊλή, Μ. Σπυράκη.


Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, με τον Έλληνα Ευρωβουλευτή Μ. Γλέζο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο