Να αναλάβει άμεσα στις υποχρεώσεις της στις οδούς αρμοδιότητάς της καλεί την Περιφέρειας Αττικής ο Δήμος Αμαρουσίου με νέο έγγραφό του

Print Friendly, PDF & Email

Με νέο έγγραφό του προς την Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Αμαρουσίου επανέρχεται στο πάγιο αίτημά του από τριετίας για την ανακατασκευή οδών αρμοδιότητας της εντός των διοικητικών του ορίων στη βάση παραπόνων και καταγγελιών που δέχεται από δημότες και οδηγούς που αφορούν ως επί το πλείστον λακούβες, φθορά και ολισθηρότητα του οδοστρώματος.

Σε συνέχεια των υπ’ αριθμ. 68610 – 10/11/2014, 83844 – 18/10/2013 και 41050 – 20/05/2013 εγγράφων, ο Δήμος Αμαρουσίου επανέρχεται στο θέμα, δεδομένου ότι δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη στο διάστημα αυτό, ζητώντας από την Περιφέρεια να αναλάβει τις ευθύνες της.

Για τέταρτη φορά επισημαίνει την επικινδυνότητα για την ασφαλή διέλευση των οδηγών στις οδούς Πεντέλης, Περικλέους, Χατζηαντωνίου, Όθωνος και στη λεωφόρο Δημοκρατίας, και την αναγκαιότητα για άμεση ανταπόκριση στην ανακατασκευή του οδοστρώματος στις παραπάνω οδούς με σχετική εργολαβία οδοποιίας.

Οι δρόμοι αρμοδιότητας της Περιφέρειας που προσδιορίζονται στο νέο έγγραφο είναι και διαδημοτικής σύνδεσης, και μεγάλης διέλευσης αλλά και σύνδεσης με κεντρικές οδικές αρτηρίες.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο