Μνημόνιο συνεργασίας για τη χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου από τους μαθητές της πόλης υπέγραψε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 135KB|


Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Αμαρουσίου με τρεις εγκαταστάσεις γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5 υπεγράφη σήμερα, από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη και τους ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων.
Με την υπογραφή του μνημονίου, οι μαθητές των σχολείων του Αμαρουσίου θα μπορούν να κάνουν χρήση των γηπέδων και των άλλων εγκαταστάσεων δωρεάν, καθημερινά από 09:00-13:00, κατόπιν συνεννόησης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, μιλώντας για τη συνεργασία, τόνισε: «Ως Δήμος, αξιοποιούμε τους αθλητικούς χώρους που υπάρχουν στα διοικητικά όρια της πόλης μας, προς όφελος των μαθητών της πόλης μας. Παράλληλα έχουμε εξασφαλίσει, μέχρι το Μαρούσι να αποκτήσει και πάλι το δικό του γήπεδο ποδοσφαίρου, την χρήση του βοηθητικού γηπέδου του ΟΑΚΑ για τις ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης μας. Ο Δήμος Αμαρουσίου επενδύει στον Αθλητισμό μέσω των προγραμμάτων του Αθλητικού Κέντρου και προσφέρει υγιή διέξοδα και πρότυπα στους νέους της πόλης μας.»


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο