Μνημόνιο Συναντίληψης & Συνεργασίας υπογράφει ο Δήμος Αμαρουσίου με την Οργανωτική Επιτροπή των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 94Kb|


Τρίτη 22 Μαρτίου 2011, ώρα 12:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου


Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας υπογράφει ο Δήμος Αμαρουσίου και η Οργανωτική Επιτροπή των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, ενόψει XIII Θερινών Αγώνων, που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι, στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι.

Το μνημόνιο θα υπογράψει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ΑΘΗΝΑ 2011 κα Γιάννα Δεσποτοπούλου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Μαρτίου 2011 και ώρα 12:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ( Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Ο κ. Δήμαρχος με την ευκαιρία της υπογραφής του μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας σημειώνει:
«Το Ολυμπιακό Μαρούσι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους 7.500 αθλητές των Special Olympics που θα αγωνισθούν σε είκοσι δύο διαφορετικά αθλήματα. Σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων προχωρούμε στην κατάλληλη προετοιμασία και οργάνωση, ώστε το καλοκαίρι να είμαστε έτοιμοι να βρεθούμε στο πλευρό των αθλητών των Special Olympics, που για μια ακόμη φορά θα μας αποδείξουν το μεγαλείο της ψυχής και της θέλησής τους. Ο Δήμος Αμαρουσίου θα  είναι αρωγός τους και θα ενισχύσει με κάθε τρόπο την προσπάθειά τους. Με επίκεντρο το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου, δεκάδες εθελοντές συμπολίτες μας θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή υποστήριξης και συμπαράστασης των αθλητών των Special Olympics 2011 και των συνοδών τους. Τους περιμένουμε στην πόλη μας να τους χειροκροτήσουμε για τις επιδόσεις τους και να μοιραστούμε μαζί τους τη χαρά της επιτυχίας τους».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

12:00 Έναρξη εκδήλωσης – Προσφωνήσεις
12:10  Χαιρετισμός Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη
12:20  Χαιρετισμός Προέδρου Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 κ. Γιάννας Δεσποτοπούλου
12:30 Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αμαρουσίου και ΑΘΗΝΑ 2011      
12:45 Προβολή video
12:50 Κλείσιμο εκδήλωσης 

Μετάβαση στο περιεχόμενο