Μηνύματα ελπίδας για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και το Νέο Έτος, έστειλαν τα παιδιά από το «Σπύρος Λούης» στην εναρκτήρια χριστουγεννιάτικη γιορτή των δημοτικών παιδικών σταθμών Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του στην πρώτη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών των δημοτικών παιδικών σταθμών.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ν. Κάββαλο, και τον δημοτικό σύμβουλο Κ. Αντωνόπουλο.
Στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις των παιδιών.


Κατάμεστο από κόσμο ήταν το κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».


Μηνύματα ελπίδας μαζί με ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τη νέα χρονιά που έρχεται, έστειλαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο 180 παιδιά από τους παιδικούς σταθμούς του Νέου Τέρματος, των Αναβρύτων και των Εργατικών Κατοικιών του Δήμου Αμαρουσίου στην εναρκτήρια γιορτινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.


Οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) περιλαμβάνουν συνολικά τέσσερις γιορτές με τη συμμετοχή όλων των παιδιών που φιλοξενούνται στους 13 δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης.


Στο σύντομό μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της γιορτής για την άρτια διοργάνωση, τους συγγενείς των παιδιών που είχαν κατακλύσει το γυμναστήριο για την παρουσία τους, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος όπως σταθερά πράττει όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσει να στηρίζει τις οικογένειες της πόλης μέσα από την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας στα παιδιά που φιλοξενούνται στους πρότυπους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης. «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στα παιδιά μας και στις οικογένειες της πόλης μας και μέσα από σταθερή διεκδίκηση να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να ενισχύσουμε περαιτέρω το δίκτυο το δημοτικών παιδικών σταθμών της πόλης. Ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε στο προσωπικό των παιδικών σταθμών, αλλά και σε όλους τους παρευρισκομένους, «Καλές Γιορτές και μία Νέα Χρονιά Καλύτερη, πιο Αισιόδοξη, με Υγεία».


Στη διάρκεια της βραδιάς τα παιδιά των παιδικών σταθμών από τις γειτονιές Ανάβρυτα, Νέο Τέρμα και Εργατικές κατοικίες, ντυμένα γιορτινά συμμετείχαν στη χριστουγεννιάτικη παρουσίαση με θέμα: «Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα Μηνύματα» στέλνοντας με τις παιδικές φωνές τους, μέσα από τις γιορτινές μελωδίες που ερμήνευσαν, το δικό τους ευχετήριο μήνυμα σε όσους τα παρακολούθησαν.


Η γιορτή ολοκληρώθηκε με μια αγκαλιά από τον ʼη Βασίλη και κεράσματα σε όλα τα παιδάκια.


Παρόντες στη γιορτή ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Νίκος Κάββαλος, και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αντωνόπουλος.


Τα επόμενα χριστουγεννιάτικα ραντεβού με πρωταγωνιστές τα παιδάκια των δημοτικών σταθμών έχουν προγραμματιστεί για τις ημερομηνίες:

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013, 17:30, Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» (Βασ. Όλγας 12) – Παιδικοί σταθμοί Αγίου Νικολάου, Αγίας Φιλοθέης, Στουντίου, Αγίων Αναργύρων

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, 17:30, Κλειστό Γυμναστήριο Κοκκινιάς
(Μεγ. Αλεξάνδρου 125) – Παιδικοί σταθμοί 1ος Κοκκινιάς, 2ος Κοκκινιάς, Πολυδρόσου

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, 17:30, Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»
(Βασ. Όλγας 12) – Παιδικοί σταθμοί Σωρού, Κέντρο, Ψαλιδίου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο