Μήνυμα αισιοδοξίας για το εκλογικό αποτέλεσμα έστειλε ο επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση Γ. Πατούλης, στη συγκέντρωση του Δημάρχου Πεντέλης Δ. Στεργίου Καψάλη, υποψηφίου για τη διεκδίκηση της Π.Ε.Δ.Α

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση Γ. Πατούλης, κατά την ομιλία του προς τους συγκεντρωμένους Δημάρχους.Ο Δήμαρχος Πεντέλης και υποψήφιος του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση για την προεδρία της Π.Ε.Δ.Α Δ. Στεργίου Καψάλης, στο βήμα.Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση του υποψηφίου του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση για την προεδρία της Π.Ε.Δ.Α Δ. Στεργίου Καψάλη.


 


Μήνυμα αισιοδοξίας για τη νίκη του υποψηφίου του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση, διεκδικητή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, έστειλε ο επικεφαλής του Κινήματος και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη συγκέντρωση με θέμα την αυτοδιοίκηση που πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη του νέου προεδρείου της Π.Ε.Δ.Α.


«Είμαι αισιόδοξος ότι η αυτοδιοικητική μας πρόταση στην Π.Ε.Δ.Α θα τύχει της αποδοχής της μεγάλης πλειοψηφίας των εκλεκτόρων της Περιφέρειας Αττικής που μετέχουν στη διαδικασία, και θα ανοίξει ο δρόμος για την εκλογή ενός σημαντικού αριθμού νέων εκλεκτόρων που θα συμμετάσχουν στην επόμενη μάχη που έχουμε να δώσουμε μέσα στον Οκτώβριο για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε)» σημείωσε ο επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση Γ. Πατούλης, απευθυνόμενος προς τους παρισταμένους στη συνάντηση.


Κόντρα στους επικριτές του Κινήματος ο κ. Πατούλης, τόνισε ότι η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την αναγέννηση της αυτοδιοίκησης, μέσα από τη σύνθεση όλων των δυνάμεων από όλους τους κομματικούς χώρους, έχοντας, επίσης, συσπειρώσει Δημάρχους νεοεκλεγμένους με ισχυρό τοπικό έρεισμα.


«Έχουμε εμπιστοσύνη στην αυτοδιοικητική μας πρόταση. Είμαστε η Νέα Δύναμη στην Αυτοδιοίκηση, που έρχεται να ανατρέψει παράταιρες συμμαχίες και κατεστημένα συμφέροντα ετών. Ερχόμαστε για να εκφράσουμε τα συμφέροντα όλων των Δήμων, ισότιμα. Ερχόμαστε για να βάλουμε τέλος στην άδικη αντιμετώπιση των μικρών σε μέγεθος Δήμων, που είδαν τα προηγούμενα χρόνια να μειώνεται η χρηματοδότησή τους, να στερούνται το απαραίτητο προσωπικό για τη λειτουργία τους. Ερχόμαστε να διεκδικήσουμε για τις πόλεις μας, για να βάλουμε τέλος στην άγρια περικοπή των πόρων μας και να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των τοπικών μας κοινωνιών» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης, στην ομιλία του.


Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσε πλήθος Δημάρχων της Αττικής και αυτοδιοικητικών.


Το Κίνημα Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση, διαθέτει ήδη την ευρεία στήριξη τουλάχιστον 165 Δημάρχων από όλη την επικράτεια αλλά και εκατοντάδων ακόμη αυτοδιοικητικών στελεχών.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο