Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το «Μίμης Φωτόπουλος» στη βραδιά εγκαινίων του θερινού δημοτικού κινηματογράφου για το 2011, παρόντος και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 97 KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε μικρούς θεατές στα εγκαίνια της φετινής σεζόν του «Μίμης Φωτόπουλος».


|download file .jpg 135 KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα και το γιο τους Αλέξανδρο. Μαζί τους δεξιά ο υπεύθυνος του δημοτικού κινηματογράφου Στέλιος Μάρκου.


|download file .jpg 138 KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ τους καλωσορίζει στην όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.


|download file .jpg 130 KB|
Δεκάδες γονείς μαζί με τα παιδιά τους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια παρακολουθώντας την παιδική ταινία “Rio”.


 Με τη μεταγλωττισμένη παιδική ταινία “Rio”, σε μία κατάμεστη από κόσμο προβολή, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του θερινού δημοτικού κινηματογράφου Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» για τη φετινή σεζόν, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Το αγαπημένο θερινό στέκι των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, σταθερό σημείο αναφοράς στην ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, θα συντροφεύει και αυτό το καλοκαίρι τους φίλους της 7ης Τέχνης με ταινίες δράσης, γέλιου, συγκίνησης  α’ προβολής, αλλά και παλαιότερες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, ταινίες σταθμούς στην ιστορία της μεγάλης οθόνης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία των εγκαινίων της φετινής σεζόν του θερινού σινεμά, ανέφερε στο χαιρετισμό του: «ο θερινός κινηματογράφος της πόλης μας είναι εδώ για να συντροφεύει και φέτος τα βράδια μας. Χαίρομαι που οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής κατά τα προηγούμενα έτη έχουν καταστήσει το «Μίμης Φωτόπουλος» πόλο έλξης για ακόμα περισσότερους φίλους της έβδομης τέχνης. Συνεπείς στην πολιτική της κοινωνικής προσφοράς προς τους δημότες μας, ο κινηματογράφος της πόλης θα συνεχίσει να προβάλλει έργα που απηχούν τα ενδιαφέροντα των κατοίκων όλων των ηλικιών, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα να αποδράσουν ευχάριστα από την καθημερινότητα. Ο αριθμός των εισιτηρίων που κόπηκαν κατά τα τελευταία χρόνια είναι μία απόδειξη της αγάπης με την οποία έχετε αγκαλιάσει τον κινηματογράφο της πόλης μας και σας ευχαριστούμε για αυτό. Σας περιμένουμε και φέτος να γεμίσετε το φιλόξενο αυτό χώρο».

Ο δημοτικός κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος» προσφέρει μία ευχάριστη διέξοδο ψυχαγωγίας, προσιτή σε όλους, καθώς το εισιτήριο του κινηματογράφου διατηρείται για 5η συνεχή χρονιά στο ίδιο χαμηλό επίπεδο, αποτελώντας τον οικονομικότερο θερινό κινηματογράφο σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Η είσοδος για τους ενήλικες είναι 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά και τους φοιτητές είναι 3 ευρώ.

Το πρόγραμμα των προβολών συνεχίζεται την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Ιουνίου με την ταινία «Οι ρυθμιστές» στις 9 και 11 το βράδυ. Από Πέμπτη 16 Ιουνίου έως Κυριακή 19 Ιουνίου στις 9 μ.μ. και 11 μ.μ. θα προβάλλεται η ταινία Hangover.

Ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος Αμαρουσίου βρίσκεται στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 42 (δίπλα στο Εμπορικό Κέντρο ΑΙΘΡΙΟ). Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210 6198890.


 


     
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο