Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την παιδική ταινία «Σάμμυ 2» στα εγκαίνια της φετινής σεζόν του δημοτικού κινηματογράφου Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου καλωσορίζοντας μικρούς και μεγάλους στην προβολή της παιδικής ταινίας «Σάμμυ 2» στο δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος».

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχώρησαν από τον κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος» οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του σινεμά.


 


Παρουσία μικρών και μεγάλων φίλων του παιδικού κινηματογράφου πραγματοποιήθηκε η προβολή της ταινίας «Σάμμυ 2» στην ειδική, ελευθέρας εισόδου, κινηματογραφική βραδιά που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της φετινής έναρξης λειτουργίας του δημοτικού κινηματογράφου «Μίμης Φωτόπουλος». Στη βραδιά προβολής παρών ήταν και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους ένα όμορφο κινηματογραφικό καλοκαίρι.


Με την ευκαιρία της βραδιάς των εγκαινίων της φετινής σεζόν του «Μίμης Φωτόπουλος», ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του και τη στήριξή του προς το δημοτικό κινηματογράφο της πόλης.


«Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ο δημοτικός κινηματογράφος της πόλης μας προσφέρει ταινίες πρώτης προβολής, ενώ σε μία προσπάθεια πέρα από δημοφιλή πρόταση ψυχαγωγίας να είναι και προσιτή σε όλους, δεν διαφοροποιούμε στο ελάχιστο την ήδη χαμηλή τιμή του εισιτηρίου. Θέλουμε όλοι ανεξαιρέτως, μικροί και μεγάλοι, με τις συντροφιές τους να απολαμβάνουν αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από το φως του καλοκαιρινού φεγγαριού, σε έναν από τους λίγους εναπομείναντες πλέον φυσικού κάλλους θερινούς κινηματογράφους της πρωτεύουσας» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Το πρόγραμμα του «Μίμης Φωτόπουλος» συνεχίζεται το μήνα Ιούνιο με νέες ταινίες πρώτης προβολής.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο