Μια ζεστή βραδιά από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αμαρουσίου «Η Μέριμνα του Γήρατος».

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 100KB|


Στην Βαρυμπόμπη και στους φιλόξενους χώρους του Κτήματος Πεντελικόν, ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αμαρουσίου «Η Μέριμνα του Γήρατος» διοργάνωσε μια μουσικοχορευτική βραδιά, παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου.


Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μ. Μαραγκάκης, η αντιδήμαρχος κ. Ειρήνη Χαλιώτη, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Σ. Σταθούλης, Δ. Καρλαύτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ελένη Λέκκα, Γλυκερία Μοστρού και Γ. Πουλόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Χ. Βλάχος, ο υπεύθυνος του Τμήματος Πρόληψης και Υγείας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Κ. Νταλούκας κ. α.


Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φιλιππάτου ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, για την στήριξή του στο έργο της Μέριμνας του Γήρατος, που δραστηριοποιείται εδώ και 41 χρόνια στο Μαρούσι.


Από την πλευρά του, ο κ. Πατούλης εξήρε το έργο του συλλόγου, που είναι μη κερδοσκοπικός, έχει μεγάλη φιλανθρωπική δραστηριότητα και στηρίζεται από τα μέλη και τους φίλους του. Τόνισε δε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στο πλευρό της Μέριμνας του Γήρατος στηρίζοντας το έργο του με όλους τους τρόπους.


           


Μετάβαση στο περιεχόμενο