Μία βραδιά γεμάτη ποίηση και μουσική προσέφερε στο ακροατήριο το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στην εκδήλωση με τίτλο «Δεύτερη ζωή δεν έχει»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του προς το ακροατήριο της εκδήλωσης.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μ. Σταυράκη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, καθώς και τους συντελεστές της εκδήλωσης Μ. Τόλη, Φ. Νικολάου, Στ. Κακαβούλη και ο Θ. Κοντογεώργης.
Στιγμιότυπα από τη διάρκεια της μουσικής ποιητικής βραδιάς.


Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου στο Δημαρχείο.


 


Mία ξεχωριστή βραδιά απαγγελίας και μελοποιημένης ποίησης απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση με τίτλο «Δεύτερη ζωή δεν έχει» που πραγματοποίησε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με τη συμμετοχή της Μαριάννας Τόλη, του Φίλιππου Νικολάου, και του Στέφανου Κακαβούλη. Τη βραδιά που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την καλλιτεχνική διαδρομή της Μαριάννας Τόλη, και του Φίλιππου Νικολάου, που τίμησε με τη συμμετοχή του την εκδήλωση, αλλά και για τον συνεργάτη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, καθηγητή σκηνοθεσίας και υποκριτικής Στέφανο Κακαβούλη. Όσον αφορά στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος Αμαρουσίου στον τομέα του πολιτισμού, ο κ. Πατούλης, ανέφερε ότι θα συνεχίσει να επενδύει στην προαγωγή του και στην ανάδειξη της ερασιτεχνικής καλλιτεχνικής δημιουργίας.


Στη διάρκεια της βραδιάς η εναλλαγή από την απαγγελία και τη μελοποιημένη απόδοση στίχων του Ελύτη, του Βάρναλη, του Ρίτσου δημιούργησε ένα ιδιόμορφο μουσικό παιχνίδι. Σε αυτό συνέβαλαν, επίσης, η μαθητική χορωδία της Σίας Κοσκινά, αλλά και οι σπουδαστές του Τμήματος Δημιουργικής Γραφής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού που άφησαν το δικό τους στίγμα μέσω της απαγγελίας τους που επιμελήθηκε ο Στέφανος Κακαβούλης.


Την ευθύνη του προγράμματος – διδασκαλία των τραγουδιών και τη συνοδεία στο πιάνο είχε ο Θωμάς Κοντογεώργης. Στο κόντρα μπάσο ήταν ο ʼγγελος Παπαδάτος.


Παρόντες στη μουσική βραδιά ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, και ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Βλαχοπιώτης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο