Μία πλούσια και αξιόλογη συλλογή εικαστικών έργων εκτίθενται στην ομαδική έκθεση με τίτλο «Όνειρα σε άλλη γλώσσα», με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Αντιδήμαρχος στον Τομέα Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου κ. Νικόλαος Πέππας ξεναγείται από την κα. Μάρα Σεραφετινίδου, μία εκ των δημιουργών που συμμετέχει με έργα της στην έκθεση, αρχιτέκτων μηχανικός, προϊσταμένη της Δ/σης Περιβάλλοντος του Δήμου.
|download file .jpg 188KB|


 
|download file .jpg 220KB|


 
Στιγμιότυπα από τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης με τίτλο:«Όνειρα σε άλλη γλώσσα», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
|download file .jpg 185KB|


Στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής και ψηφιδωτού με τίτλο:«Όνειρα σε άλλη γλώσσα» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, παραβρέθηκε εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού κ. Νικόλαος Πέππας.


Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και εκτίθενται δημιουργίες των καλλιτεχνών: Ράνια Καπελιάρη, Μάρα Σεραφετινίδου, Μερσίνη Πρωτόπαπα, Μαρία Σκιαδά, Μιρέλα Γιαννακοπούλου, Κατερίνα Ράικου, Δώρα Ταράση, Ντορίτα Πιμπλή, Μπέσσυ Καραδημήτρη, Νίκη Μιχαϊλίδη, Κατερίνα Σορούλα, Γεωργία Κοκκίνη.


Ο κ. Πέππας στη διάρκεια της ξενάγησής του στην έκθεση συνεχάρη τις συμμετέχουσες για τις αξιόλογες εικαστικές δημιουργίες τους, εκφράζοντας παράλληλα το ενδιαφέρον και τη στήριξη του Δήμου σε κάθε δράση και πρωτοβουλία που προάγει την εικαστική έκφραση και τον πολιτισμό στην πόλη μας και δίνει ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Αλεπούς και Κωνσταντίνος Ρώτας.


Η έκθεση θα λειτουργεί έως τη Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011.
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 -13:00 & 17:00 – 20:00.
Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 20:00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο