Μία μοναδική συναυλία με τραγούδια απ’ όλη τη δισκογραφική πορεία της Ελένης Βιτάλη απόλαυσαν εκατοντάδες θεατές, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με την καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη, τη σύζυγό του Μαρίνα Σταυράκη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα.

Στιγμιότυπα από τη μουσική παράσταση με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη και τη μουσική της παρέα, που παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα Σταυράκη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα, τον ηθοποιό Σπ.Φωκά και τη συζύγου του Λ. Παναγιωτοπούλου και πλήθος θεατών απόλαυσαν τη συναυλία με την Ελένη Βιτάλη.


Την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη απόλαυσαν επί σκηνής εκατοντάδες θεατές, σε μία πληθωρική μουσική παράσταση, όπου λαϊκοί ήχοι, παραδοσιακά μονοπάτια, έντεχνα και ροκ ακούσματα ενάλλασσαν ρυθμικά τη μουσική σκυτάλη, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, στο θέατρο του Αμαλίειου.               


Η συναυλία με τραγούδια και νότες από ένα ανεξάντλητο ρεπερτόριο με τραγούδια σταθμούς της Ελένης Βιτάλη, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών, ενθουσίασε και συγκίνησε το κοινό που τραγούδησε μαζί της, απολαμβάνοντας μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και νοσταλγία.


Συνταξιδιώτες της Ελένης Βιτάλη, ο τραγουδοποιός Νίκος Ξύδης στην ηλεκτρική κιθάρα και στην καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης και η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Βαλέρια Κουρούπη.


Την εξαιρετική συναυλία της Ελένης Βιτάλη και της μουσικής της παρέα επικρότησε με το θερμό χειροκρότημά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης που παραβρέθηκε στη εκδήλωση μαζί με τη σύζυγο του κα Μαρίνα Σταυράκη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Νικόλαο Πέππα. Τη συναυλία μαζί με τους εκατοντάδες θεατές παρακολούθησε η ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς μετά της συζύγου του κας Λίλιαν Παναγιωτοπούλου.


Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνεται με μηδενικό κόστος για τους δημότες και κατοίκους της πόλης, χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος χωρίς να καταβάλει ούτε ένα ευρώ. Παράλληλα, μέσα από τις ειδικές τιμές των εισιτηρίων και την πρόνοια για τις ειδικές κατηγορίες πληθυσμού είναι προσιτό σε όλους τους συμπολίτες ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας.


Η συναυλία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, στο Αμαλίειο θέατρο τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 είναι ο επόμενος μουσικός σταθμός του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου. 
Την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 θα δοθεί η θεατρική παράσταση «Ο Αίσωπος έχει κάτι να σας πει» σε κείμενα και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη. 


Προπώληση εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων στις εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321, στο τηλ. 213 2038350 στο Δήμο Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο