Μια απολαυστική βραδιά από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Μια απολαυστική βραδιά χάρισε στους θεατές η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 167Kb|


Ο κ.Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα και τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππα, παρακολούθησαν τη συναυλία.
|download file .jpg 131Kb|


Με χαρούμενες και μελωδικές νότες γέμισε χθες το βράδυ η πλατεία Γαρδέλη, με τη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι μουσικοί της ορχήστρας, με υπεύθυνους τους Αλέξανδρο Γιαννακόπουλο και Αντώνη Κανδηλιώτη, χάρισαν στους δεκάδες θεατές μια απολαυστική βραδιά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιελάμβανε γνωστά μουσικά κομμάτια όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από άλλες χώρες.

Η συναυλία δόθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, οι οποίες λήγουν την Πέμπτη, 1η Ιουλίου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση και χειροκρότησε θερμά τους μουσικούς της ορχήστρας που απέδωσαν τα κομμάτια με κέφι, ζωντάνια και ρυθμό.

Επίσης δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους υπεύθυνους και τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου μας για την άψογη δουλειά που κάνουν και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, που έχει ως αποτέλεσμα να προσφέρουν κάθε φορά υπέροχες μουσικές στιγμές στους συμπολίτες μας.


Μετάβαση στο περιεχόμενο