Μια απολαυστική παράσταση από τις μαθήτριες της Σχολής Ρυθμικής και Μπαλέτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & EmailΕπί σκηνής ο πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Ν.Πέππας, ο διευθυντής της Σχολής Ρυθμικής και Μπαλέτου, Ν.Λομμέλ, και οι δασκάλες χορού κ.Ε.Μπαρτζώκα, Π.Ρωμανά και Μ. Χειλοπούλου.
|download file .jpg 93 KB|Ομορφιά και χάρη από τις μαθήτριες της Σχολής Ρυθμικής και Μπαλέτου.
|download file .jpg 90 KB|Μια όμορφη βραδιά πέρασαν εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν τις παραστάσεις της Σχολής Ρυθμικής και Μπαλέτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 109 KB|


ʼλλη μία όμορφη βραδιά απόλαυσαν οι θεατές το βράδυ της Πέμπτης, 3 Ιουνίου, στο χώρο του Αμαλιείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Αυτή τη φορά, τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι μαθήτριες της Σχολής Ρυθμικής και Μπαλέτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, που λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Ντανιέλ Λομμέλ, συμμετέχοντας σε μία προσεγμένη παράσταση που κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα των θεατών.

Οι μαθήτριες της σχολής χόρεψαν με χάρη και κέφι, υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης διδασκαλίας της Σχολής, Έφης Μπαρτζώκα και έχοντας στο πλευρό τους τις καθηγήτριές τους, Παρασκευή Ρωμανά και Μαρία Χειλοπούλου.

Μαθήτριες και δασκάλες κέρδισαν τις εντυπώσεις και επιβεβαίωσαν την επαγγελματική και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται όλο το χρόνο στα τμήματα της Σχολής Ρυθμικής και Μπαλέτου.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ.Ν. Πέππας συνεχάρη τις υπεύθυνες δασκάλες για το άψογο αποτέλεσμα, αλλά και τα κορίτσια που παρουσίασαν ένα τόσο όμορφο θέαμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο