Μία ακόμη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής γίνεται πράξη – Το νέο Κλειστό Γυμναστήριο στο 2οΓυμνάσιο–2οΛύκειο Αμαρουσίου παραδίδεται στους νέους της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΤο νέο Κλειστό Γυμναστήριο στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο Αμαρουσίου, παραδίδεται τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 στους νέους της πόλης και στους κατοίκους της γειτονιάς της Κοκκινιάς.


Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 20:00

Ένα σημαντικό έργο που ενισχύει και αναβαθμίζει τις αθλητικές υποδομές της πόλης και δίνει πνοή στη γειτονιά της Κοκκινιάς, προσφέροντας παράλληλα δημιουργική διέξοδο ψυχαγωγίας και άθλησης στους νέους,το νέο Κλειστό Γυμναστήριο στο 2ο Γυμνάσιο- 2ο  Λύκειο Αμαρουσίου παραδίδεται στους κατοίκους της πόλης.


Η τελετή παράδοσης του νέου κλειστού Γυμναστηρίου (Μεγ. Αλεξάνδρου 125 και Δημ. Ασημακοπούλου) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 20:00.


Στην τελετή αγιασμού και εγκαινίων θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός.


Με την παράδοση του έργου στους κατοίκους προς χρήση, μία ακόμη υπόσχεση της Δημοτικής Αρχής γίνεται πραγματικότητα.    
Η κατασκευή και ολοκλήρωση του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου είναι αποτέλεσμα του σοβαρού σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής και της επίμονης προσπάθειας του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, που παρά τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, διεκδίκησε από την Πολιτεία και εξασφάλισε τους απαιτούμενους πόρους για την υλοποίηση του έργου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο