Μια αγκαλιά το Μαρούσι γιόρτασε τα Κούλουμα και υποδέχτηκε τη Σαρακοστή

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Είμαστε μια οικογένεια και έτσι θα παραμείνουμε. Θα πάμε μπροστά την Αττική, θα πάμε μπροστά το Μαρούσι

 

Με τον πολύ καλό καιρό απόλυτο σύμμαχο χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας γιόρτασαν με το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη τα Κούλουμα και υποδέχτηκαν τη Σαρακοστή στο παραδοσιακό γλέντι που ετοίμασε ο Δήμος Αμαρουσίου στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Όλοι μαζί μια παρέα, απόλαυσαν τα πλούσια Σαρακοστιανά εδέσματα και τις πατροπαράδοτες λιχουδιές και διασκέδασαν με χορό και τραγούδι παραδοσιακά.

Το κέφι απογείωσε με το τραγούδι της η δημοφιλής Λιζέτα Νικολάου μαζί με την Αγαθή και τον Γιώργο Δημητρόπουλο, αλλά και τον Βασίλη Πάτσιο στο δημοτικό τραγούδι.

Το καλλιτεχνικό σχήμα πλαισίωσαν ο Λευτέρης Μπουρμής στο τραγούδι – βιολί, ο Σπύρος Παγιάτης στο πιάνο, ο Δημήτρης Σαββαΐδης στο τραγούδι – μπουζούκι, ο Νίκος Τάγκας στην κιθάρα, ο Θωμάς Δημητρόπουλος στο τουμπερλέκι, ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος στα πλήκτρα, ο Νίκος Καρνάβας στα τύμπανα, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Γιώργος Υδραίος.  

Την εορταστική ατμόσφαιρα διάνθισαν με παραδοσιακούς χορούς από όλη τη Ελλάδα το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με δάσκαλο τον Γιώργο Φραγκάκη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ανταλλάσοντας ευχές με τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Σαρακοστή».      

« Χαίρομαι που και εφέτος είμαστε όλοι εδώ μια αγκαλιά  για να γιορτάσουμε μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές.
Βρεθήκαμε όμως και για να πούμε ότι είμαστε μια οικογένεια και έτσι θα παραμείνουμε, γιατί αγαπάμε το Μαρούσι, αγαπάμε την Αττική. Και θα πάμε μπροστά την Αττική, θα πάμε μπροστά το Μαρούσι. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους καλλιτέχνες, αλλά και τους εθελοντές και τους χορηγούς μας για την επιτυχία της εκδήλωσης»
σημείωσε στο χαιρετισμό  του ο κ. Πατούλης.          

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης:
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Ευάγγελος Κάββαλος, Γεώργιος Ζήκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Σμυρνής, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Στέφανος Τσιπουράκης, Κατερίνα Ιωάννου, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Αθανάσιος Βελής, Παναγιώτης Σαγρής, Ελευθέριος Μαγιάκης και Πέτρος Κούκουζας.

Επίσης παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.             

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί  θερμά για τις ευγενικές χορηγίες τις επιχειρήσεις Αγροτική Σοδειά, Χαλβαδοποΐα Μαραθώνος, Μ. Καμπαξής, Κ. Σταμέλος «Μέγαρα», Φούρνος Βενέτη, καθώς και τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων που συμμετέχουν στις δράσεις του Δήμου, τις τοπικές και άλλες επιχειρήσεις. 

 

Σχετικά αρχείαΜια αγκαλιά το Μαρούσι γιόρτασε τα Κούλουμα και υποδέχτηκε τη Σαρακοστή_1


Μια αγκαλιά το Μαρούσι γιόρτασε τα Κούλουμα και υποδέχτηκε τη Σαρακοστή_2


Μια αγκαλιά το Μαρούσι γιόρτασε τα Κούλουμα και υποδέχτηκε τη Σαρακοστή_3


Μια αγκαλιά το Μαρούσι γιόρτασε τα Κούλουμα και υποδέχτηκε τη Σαρακοστή_4


Μια αγκαλιά το Μαρούσι γιόρτασε τα Κούλουμα και υποδέχτηκε τη Σαρακοστή_5


Μια αγκαλιά το Μαρούσι γιόρτασε τα Κούλουμα και υποδέχτηκε τη Σαρακοστή_6


Μια αγκαλιά το Μαρούσι γιόρτασε τα Κούλουμα και υποδέχτηκε τη Σαρακοστή_7


Μια αγκαλιά το Μαρούσι γιόρτασε τα Κούλουμα και υποδέχτηκε τη Σαρακοστή_8


Μια αγκαλιά το Μαρούσι γιόρτασε τα Κούλουμα και υποδέχτηκε τη Σαρακοστή_9


Μια αγκαλιά το Μαρούσι γιόρτασε τα Κούλουμα και υποδέχτηκε τη Σαρακοστή_10


Μια αγκαλιά το Μαρούσι γιόρτασε τα Κούλουμα και υποδέχτηκε τη Σαρακοστή_11


Μια αγκαλιά το Μαρούσι γιόρτασε τα Κούλουμα και υποδέχτηκε τη Σαρακοστή_12

Μετάβαση στο περιεχόμενο