« Μια αγκαλιά στη γη» Ένα ξεχωριστό παραμύθι από τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου








 

Με μία πρωτότυπη παράσταση ευαισθητοποίησης και ανάπτυξης οικολογικής συνείδησης για το περιβάλλον, τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου αποχαιρετούν το φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον των σταθμών και μας καλούν να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα «Μια αγκαλιά στη Γη ».


Η παράσταση των μικρών μας φίλων θα δοθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο Κεντρικό Γήπεδο Αντισφαίρισης ( τένις ) του ΟΑΚΑ. ( Αμαρυσίας Αρτέμιδος, έναντι λεωφορείων ΕΘΕΛ ).


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μιας ακόμη δημιουργικής χρονιάς στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς επισημαίνει:


« Εργαζόμαστε καθημερινά, δημιουργώντας τις απαραίτητες υποδομές σε υλικοτεχνικά μέσα και ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να προσφέρουμε σε κάθε οικογένεια, σε κάθε εργαζόμενη μητέρα υπηρεσίες ποιότητας, που θα συμβάλλουν στην σωστή και υγιή ανατροφή και ανάπτυξη των παιδιών μας. Παράλληλα, αναπτύσσουμε στοχευμένα προγράμματα σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης επιδιώκοντας να καλλιεργήσουμε στα παιδιά μας, αρχές και αξίες για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο κόσμο.»

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο