Μετά την παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κου Γιώργου Πατούλη για τον ασθενή – μαθητή της Πάτρας, φεύγει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στη Γερμανία

Print Friendly, PDF & Email

Μετά την παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του ΙΣΑ και κου Γιώργου Πατούλη στην χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τον ʼκη Παυλόπουλο (Κανάλι EXTRA), η οποία ήταν  αφιερωμένη στο 15χρονο Πατρινό μαθητή που έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο κέντρο της Γερμανίας για να σωθεί, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών χαιρετίζει τη συγκινητική ανταπόκριση του ίδιου του Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά που δίνει και την τελική τροπή στη ζωή του παιδιού, καθώς και των Αχαιών υφυπουργών κου Γιώργου Μαυραγάνη και κου Θεόδωρου Παπαθεοδώρου για το περιστατικό.


Ο άτυχος νεαρός που χρειαζόταν επείγον χειρουργείο, είχε πέσει θύμα της γραφειοκρατίας, που παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή.
 
Με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, τελικά ο νεαρός ασθενής θα διακομισθεί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και ειδικές συνθήκες σταθεροποίησης της κατάστασής του ως τον τελικό προορισμό στο Αννόβερο της Γερμανίας.
 
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα είναι ΠΑΡΩΝ, για να στηρίξει όπου και όπως μπορεί το 15χρονο ασθενή, τόσο κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο όσο και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.


Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και ευχόμαστε καλή επιτυχία και αποκατάσταση της υγείας του νεαρού μαθητή το συντομότερο δυνατό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο