Μέλη και Δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κ.Α.Π.Η του Δήμου

Print Friendly, PDF & Email

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία του προεδρείου του ΔΣ του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, αιρετών και εκπροσώπων φορέων της πόλης. Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα Δήμαρχος και δημότες αντάλλαξαν ευχές για ένα δημιουργικό και ανθρώπινο 2016.

Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, έκοψε τη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά παρουσία της Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α), της απερχόμενης Αντιπροέδρου Ελένης Βλάχου Σταματάκη και της νέας Αντιπροέδρου Κατερίνας Ιωάννου, και του Αντιδημάρχου Αθανάσιου Βελή.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, συνεχάρη την Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο για το έργο τους όπως, επίσης, το προσωπικό και τους εθελοντές που στηρίζουν με προσήλωση και φιλοτιμία τη λειτουργία των έξι Κ.Α.Π.Η της πόλης.

«Οι δυσκολίες είναι πολλές αλλά μας κάνουν πιο δυνατούς. Τα σχέδια για το 2016 είναι πολλά. Δημιουργία θεατρικής ομάδας, εμπλουτισμός του εκδρομικού προγράμματος, δωρεάν υπηρεσίες φυσιοθεραπείας, κάρτα Υγείας για κάθε μέλος. Στο Μαρούσι κανένα Κ.Α.Π.Η δεν κλείνει. Αντίθετα οι έξι αυτοί χώροι αγάπης, δημιουργίας, Υγείας γίνονται ακόμα πιο φιλόξενοι, εμπλουτίζονται με νέες δραστηριότητες, αγκαλιάζουν ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν» ανέφερε ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του μαζί με τις ευχές του για ένα 2016 πιο ανθρώπινο, πιο δημιουργικό, πιο διασκεδαστικό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη χορωδία του Κ.Α.Π.Η να αφιερώνει στον Δήμαρχο ένα αγαπημένο τραγούδι.

Ο Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α ευχαριστεί τους επαγγελματίες για την ευγενική προσφορά δώρων για την πραγματοποίηση της κοπής της βασιλόπιτας.  

 

Σχετικά αρχείαΜέλη και Δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κ.Α.Π.Η του Δήμου_1


Μέλη και Δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κ.Α.Π.Η του Δήμου_2


Μέλη και Δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κ.Α.Π.Η του Δήμου_3


Μέλη και Δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κ.Α.Π.Η του Δήμου_4


Μέλη και Δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κ.Α.Π.Η του Δήμου_5


Μέλη και Δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κ.Α.Π.Η του Δήμου_6


Μέλη και Δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κ.Α.Π.Η του Δήμου_7

Μετάβαση στο περιεχόμενο