Μεγάλη προσφορά παιδικών φαρμάκων από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνοαγγλικής Σχολής στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη ποσότητα παιδικών φαρμάκων παρέδωσε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου το Προεδρείο των μαθητών  της Στ ‘ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνοαγγλικής Αγωγής, μαζί με τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Χριστόδουλο Κακαδιάρη, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016. 

Τα παιδικά φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου προσέφεραν οι μαθητές  και οι μαθήτριες του σχολείου, στο πλαίσιο της δράσης  «Έλα με το πακέτο σου», που υλοποιούν κάθε χρόνο, προσφέροντας συστηματικά φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου. 

Παρούσα στην παράδοση των φαρμάκων ήταν η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα, η οποία εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη εξέφρασε τις  θερμές ευχαριστίες της, συγχαίροντας παράλληλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για την αξιέπαινη κοινωνική πρωτοβουλία τους, με τη διαβεβαίωση ότι τα φάρμακα θα χορηγηθούν σε συμπολίτες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη και αδυνατούν να τα προμηθευτούν.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο στεγάζεται στο κτίριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Παλαιολόγου 9, Μαρούσι). Τηλ. Επικοινωνίας: 213-20.31.915 & 213-2031936.

 

Σχετικά αρχείαΜεγάλη προσφορά παιδικών φαρμάκων από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνοαγγλικής Σχολής στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο