Μεγάλη ποσότητα σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και σε είδη ατομικής και οικιακής χρήσης παρέδωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας, η υπεύθυνη των Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελ. Γιαννακοπούλου και εργαζόμενοι κατά την παράδοση από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού μεγάλης ποσότητας ειδών πρώτης ανάγκης στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου.


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση τόσο των μελών των χορευτικών τμημάτων, όσο και των συμμετεχόντων στο latin party των Χριστουγέννων στο κάλεσμα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου για προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.


Η ανταπόκριση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, παιχνίδια, κουβέρτες, παπλώματα, πετσέτες και άλλα χρήσιμα είδη ατομικής και οικιακής χρήσης.


Τα είδη παραδόθηκαν στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, παρόντος του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κοι Νικόλαου Πέππα. Με την ολοκλήρωση της παράδοσης, ο κος Πέππας ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη  όλους όσους συμμετείχαν στη φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και προανήγγειλε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να συνεχιστούν οι δράσεις «ψυχαγωγίας και προσφοράς» του Κέντρου. Μέρος των εσόδων του επόμενου latin party θα διατεθεί -όπως ανέφερε- στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο