Μεγάλη ποσότητα φρέσκων ψαριών διένειμε για πολλοστή φορά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας

Print Friendly, PDF & Email

Περισσότερα από 300 κιλά φρέσκα ψάρια διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και με την ευγενική χορηγία του Γενικού Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κου Βασίλη Κατσιώτη.

Τα νωπά αλιεύματα παραδόθηκαν σε δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, σε ευπαθείς οικογένειες των Εργατικών Κατοικιών και στο ίδρυμα «Μπορούμε».

Ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστούν θερμά τον κ. Κατσιώτη για την κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά, καθώς και για τη σταθερή στήριξή του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, μέσα από το οποίο δεκάδες συμπολίτες μας έχουν πρόσβαση σε βασικά είδη διατροφής.

 

Σχετικά αρχείαΜεγάλη ποσότητα φρέσκων ψαριών διένειμε για πολλοστή φορά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο