Μεγάλη ποσότητα φαρμακευτικού υλικού παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για τις ανάγκες του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη Διευθύντρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου  Κ. Κανάρη, κατά την παράδοση του φαρμακευτικού υλικού. 


Μία ξύλινη παλέτα πλήρης με κιβώτια φαρμακευτικού υλικού παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη η Διευθύντρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου κα Κυριακή Κανάρη, εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων,  αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο και την προσπάθεια του κου Πατούλη για τη στήριξη των αδύναμων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας, με τη διττή ιδιότητα του ως Δήμαρχος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.  


Το φαρμακευτικό υλικό είναι προσφορά του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου προς το Σχολείο, προκειμένου να διατεθεί προς όφελος των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Μετά από  πρωτοβουλία της  Διευθύντριας κας Κανάρη, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου αποφάσισε να δωρίσει το υλικό στο Δήμο Αμαρουσίου.


Κατά τη διάρκεια της παράδοσης του φαρμακευτικού υλικού στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, η κα Κανάρη απευθυνόμενη προς τον κο Πατούλη σημείωσε:
«Η δωρεά αυτή θεμελιώνεται στην εκτίμηση του κοινωνικού σας έργου ως Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Ειδικότερα, αποτιμούμε ότι το συγκεκριμένο κοινωνικό έργο είναι καινοτόμο, πολυθεματικό και εξαιρετικά σημαντικό εφόσον παρεμβαίνει προαγωγικά. Παράλληλα η δωρεά αποτελεί ένδειξη  της ευγνωμοσύνης μας για τη διαρκή και αποτελεσματική υποστήριξη που παρέχεται στα σχολεία της πόλη μας.» 


Εκφράζοντας της θερμές ευχαριστίες του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, υπογράμμισε:
«Με ιδιαίτερη συγκίνηση, ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς το δωρητή της μεγάλης αυτής ποσότητας φαρμακευτικού υλικού, το Σύλλογο Διδασκόντων του 8ου Δημοτικού Σχολείου και εσάς προσωπικά για την ευαισθησία και τα αισθήματα ανθρωπισμού που εκφράζεται προς το δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας. Σε αυτή την περίοδο της βαθιάς ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε, οι διαχρονικές αξίες της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και της αγάπης προς το συνάνθρωπό μας, πρέπει να είναι οδηγός όλων μας για την υπέρβαση της δύσκολης αυτής εποχής.
Με ομοψυχία συνεχίζουμε το δίκαιο αγώνα που ξεκινήσαμε πριν από περίπου δύο χρόνια, προσφέροντας την υποστήριξή μας σε όσους συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα, ώστε κανείς να μην μείνει χωρίς φαγητό, γιατρό και φάρμακα
.»   


Το φαρμακευτικό υλικό θα διατεθεί στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αμαρουσίου για την κάλυψη των αναγκών ανασφάλιστων και ανήμπορων συμπολιτών της πόλη μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο