Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μπάσκετ Αμαρουσίου επί της Καρδίτσας στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή, στη διοίκηση και σε όλο το φίλαθλο κοινό, που συμπαραστέκεται στο αθλητικό σωματείο και εύχομαι να συνεχίσετε να είστε ομάδα υπόδειγμα για το ήθος και τις επιτυχίες σας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου με όλες του τις δυνάμεις θα συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα μπάσκετ Αμαρουσίου που με σίγουρα και σταθερά βήματα θα έχουμε την χαρά να την καμαρώσουμε στην μεγάλη κατηγορία.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η  ομάδα μπάσκετ Αμαρουσίου επί της Καρδίτσας στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Οι παίκτες του Αμαρουσίου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε έναν δύσκολο αγώνα και κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 63 – 55.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα σε δήλωση του ανέφερε ότι,

«Το σωματείο πρότυπο του Δήμου μας, υπηρετεί με συνέπεια το «Ευ Αγωνίζεσθαι» .

Οι διακρίσεις του συλλόγου είναι επαναλαμβανόμενες αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς της διοίκησης, των προπονητών και αθλητών.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή, στη διοίκηση και σε όλο το φίλαθλο κοινό, που συμπαραστέκεται στο αθλητικό σωματείο και εύχομαι να συνεχίσετε να είστε ομάδα υπόδειγμα για το ήθος και τις επιτυχίες σας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου με όλες του τις δυνάμεις θα συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα μπάσκετ Αμαρουσίου που με σίγουρα και σταθερά βήματα θα έχουμε την χαρά να την καμαρώσουμε στην μεγάλη κατηγορία». 

 

Σχετικά αρχείαΜεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μπάσκετ Αμαρουσίου επί της Καρδίτσας στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι (1)


Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μπάσκετ Αμαρουσίου επί της Καρδίτσας στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι (2)


Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μπάσκετ Αμαρουσίου επί της Καρδίτσας στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι (3)


Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μπάσκετ Αμαρουσίου επί της Καρδίτσας στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο