Μεγάλη η συμμετοχή των μαθητών στις χιονοδρομικές εξορμήσεις που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμαρούσιου

Print Friendly, PDF & Email
 


Με μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό αγκάλιασε η εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης τη δραστηριότητα του χειμερινού σκι, που πραγματοποιεί το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου για τα παιδιά.


Περισσότεροι από 300 μαθητές από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης μαζί με τους διευθυντές και τους δασκάλους τους έχουν πραγματοποιήσει ήδη 4 χιονοδρομικές εξορμήσεις στα χιονοδρομικά κέντρα στον Παρνασσό και στα Καλάβρυτα.
Τα σχολεία που έχουν γευθεί την εμπειρία του χειμερινού σκι είναι το Πειραματικό Λύκειο Αναβρύτων, το 15ο Δημοτικό και 4ο Δημοτικό, το 6ο Γυμνάσιο και 8ο Γυμνάσιο.


Την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση τόσο του εκπαιδευτικού προσωπικού όσο και των μαθητών στο πρόγραμμα του χειμερινού σκι,συνδυάζοντας την άθληση με τη ψυχαγωγία, εκφράζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος επί θεμάτων Αθλητισμού κ. Νικόλαος Πέππας και απευθύνει πρόσκληση στους μαθητές και από τις άλλες σχολικές μονάδες της πόλης να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.


Αξίζει να αναφερθεί ότι το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι συμβολικό. Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου καλύπτει την ημερήσια εκδρομή του σχολείου με τις δραστηριότητες του χειμερινού σκι, προσφέροντας παράλληλα με την οργάνωση, τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση, ενώ τόσο οι μαθητές όσο και οι συνοδοί τους είναι ασφαλισμένοι για τη μεταφορά και τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο