Μεγάλη γιορτή Αερόμπικ ενηλίκων από τον Αθλητικό οργανισμό του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, κ.Σ.Σταθούλη.
|download file .jpg 103 KB|


Ο κ.Πατούλης χαιρετά μέλη των τμημάτων αεροβικής γυμναστικής.
|download file .jpg 93 KB|


Τα μέλη των τμημάτων ενηλίκων αεροβικής γυμναστικής, παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους.
|download file .jpg 150 KB|


Με μια μεγάλη γιορτή στο Κλειστό γυμναστήριο Σπύρος Λούης, έκλεισαν την φετινή περίοδο 2009-2010 τα προγράμματα Αεροβικής ενηλίκων.


Στο κατάμεστο από κόσμο γυμναστήριο, τα μέλη των προγραμμάτων παρουσίασαν ένα ωραίο πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής, δίνοντας μια ευχάριστη νότα ζωντάνιας.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, που έδωσε το «παρών», δήλωσε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή του κόσμου στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου και συνεχάρη τα μέλη των προγραμμάτων Αεροβικής που με ενθουσιασμό παρουσίασαν το πρόγραμμά τους.


Ο κ.Δήμαρχος ευχαρίστησε ακόμη τους καθηγητές αεροβικής του Αθλητικού Οργανισμού και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Σ. Σταθούλη.


Ο κ. Σταθούλης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ.Πατούλη για την στήριξή του στον Αθλητισμό της πόλης, ενώ ευχαρίστησε κι αυτός τα 500 μέλη και τους 10 καθηγητές που συμμετείχαν στα προγράμματα Αεροβικής ενηλίκων, ανδρών και γυναικών, για την περίοδο 2009-2010.


Μετά το τέλος της γιορτής, στα μέλη των προγραμμάτων δόθηκε ως δώρο ένα στρώμα γυμναστικής.


Παρόντες στην γιορτή αυτή του Αθλητικού Οργανισμού, εκτός από τον Δήμαρχο κ.Γ.Πατούλη και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ.Σπ.Σταθούλη, ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Ελ.Λέκκα, Κ.Αντωνόπουλος και Δ.Καμπούκος.


Μετάβαση στο περιεχόμενο