Μεγάλη ανταπόκριση των μελών και φίλων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου στο αποκριάτικο Latin Party

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον γιό τους Αλέξανδρο και μαθήτριες του Τμήματος Εφαρμοσμένων Τεχνών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου στο αποκριάτικο Latin Party.
|download file .jpg 111Kb|


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το αποκριάτικο Latin Party, που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, στο οποίο ανταποκρίθηκαν τα μέλη και οι φίλοι του Κέντρου για να γιορτάσουν την Αποκριά, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011.

Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και διασκέδασαν στους Αποκριάτικους  ρυθμούς. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για την ποικιλία των εκδηλώσεων που προσφέρει το Κέντρο, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Την αποκριάτικη διακόσμηση της αίθουσας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού είχαν επιμεληθεί οι μαθήτριες του Τμήματος Εφαρμοσμένων Τεχνών του Κέντρου, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους Μαλβίνας και Ελένης Γραφάκου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο