Με τους Μαρουσιώτες που βρέθηκαν στο γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας τους παρευρισκομένους στο παραδοσιακό γλέντι στο γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».Εκατοντάδες συμπολίτες μας παραβρέθηκαν στο «Σπύρος Λούης» όπου χόρεψαν και διασκέδασαν.


Την εορταστική ατμόσφαιρα με τους εκατοντάδες παρευρισκομένους στη γιορτή που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου, και συγκεκριμένα τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών, στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» μοιράστηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, παρευρισκόμενος στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκατοντάδων Μαρουσιωτών.


Στο χαιρετισμό του προς τους συμμετέχοντες στο παραδοσιακό γλέντι, ο κ. Πατούλης, σημείωσε ότι ο Δήμος σταθερά στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες εκδηλώσεις που προσφέρουν διεξόδους εκτόνωσης και ψυχαγωγίας στους συμπολίτες μας, πολύ μάλλον όταν αυτές προέρχονται από τα Τμήματα Αθλητισμού του Δήμου με συμμετοχή των ίδιων των κατοίκων της πόλης.


Παρόντες στο παραδοσιακό γλέντι ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, και Δημήτρης Σμυρνής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο