Με τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου γιόρτασε ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης την Ανάσταση του Κυρίου

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 128 KB||download file .jpg 136 KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές με τους εργαζόμενους του Δήμου, με την ευκαιρία της εορτής της Ανάστασης του Κυρίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στους εργαζόμενους στην εορτή για το Πάσχα.
|download file .jpg 160 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επ. Κατσιγγιάνη να απευθύνει χαιρετισμό, τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν. Πέππα, το Δημοτικό Σύμβουλο Β. Κόκκαλη, τον Πρόεδρο του Εργατοτεχνικού Προσωπικού Β. Καγιά και εργαζόμενους του Δήμου.
|download file .jpg 116 KB|


Σε εορταστική ατμόσφαιρα με πλούσια πασχαλινά εδέσματα και κόκκινα αυγά οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου γιόρτασαν την Ανάσταση του Κυρίου, με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη ανταλλάσοντας θερμές ευχές.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Δημάρχου, τιμώντας τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και εξωτερικών συνεργείων για την εντατική προσπάθεια τους να διατηρείται καθαρή και όμορφη η πόλη.            


Παρόντες επίσης στην εκδήλωση, ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος για την Καθαριότητα και τον Εξωραϊσμό της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαος Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλειος Κόκκαλης, Αικατερίνη Ιωάννου και ο Πρόεδρος του Εργατοτεχνικού Προσωπικού Βαγγέλης Καγιάς.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης ευχήθηκε ‘Χρόνια Πολλά’ με υγεία σε όλους, τονίζοντας παράλληλα ότι η Δημοτική Αρχή είναι αρωγός σε κάθε ανάγκη τόσο των ιδίων, όσων και των οικογενειών τους, ως μέλη μιας μεγάλης οικογένειας που λέγεται Δήμος Αμαρουσίου. ‘Τιμούμε τους εργαζόμενούς μας, γιατί μέσα από τη δική σας προσπάθεια προσφέρουμε στους κατοίκους της πόλης μας ποιοτικές υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητας ζωής, παρά τη δυσμενή συγκυρία που επηρεάζει την οικονομική ευρωστία του Δήμου’.


Αναφερόμενος ο κ. Πατούλης στην έως σήμερα προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για να έχουν όλοι το δικαίωμα στην εργασία σημείωσε ότι’πετύχαμε με πρωτοβουλίες που αναλάβαμε να εξασφαλίσουν μόνιμη και σταθερή εργασία οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Εργασίας και στη ΔΕΑΔΑ, ενώ  συμπαρασταθήκαμε και στηρίζουμε τον αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων πρωτοστατώντας στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και διεκδικώντας μεταξύ άλλων την αυξημένη μοριοδότηση της εμπειρίας του χρόνου απασχόλησης και της εντοπιότητας όλων όσων εργάστηκαν έως σήμερα με καθεστώς συμβάσεων σε μελλοντικές προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού.


Με δική μας παρέμβαση δόθηκε μόνιμη λύση που διασφαλίζει το εργασιακό μέλλον των εργαζόμενων στις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις των Δήμων σε περίπτωση που λυθούν ή συννενωθούν. Παράλληλα πετύχαμε την παράταση στη διάρκεια των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου (4ωρης) Μερικής Απασχόλησης μέχρι τη συμπλήρωση 18μήνου για 99 εργαζόμενους’.


Ο κ.Πατούλης διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να είναι κοντά τους και με τις δικές της προσπάθειες και παρεμβάσεις στη κεντρική εξουσία θα στηρίζει κάθε δίκαιο αίτημά τους.                                


Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για την Καθαριότητα και τον Εξωραϊσμό της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιαγιάνης ευχόμενος σε όλους και τις οικογένειές τους ‘Χρόνια Πολλά’.


Τα εδέσματα ήταν εταιρικές χορηγίες που εντάσσονται στο πρόγραμμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας που εφαρμόζει ο Δήμος, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γ. Πατούλη. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο