Με τους εκπροσώπους του Συλλόγου της περιοχής Σωρού «Πολεοδομική Αποκατάσταση τώρα» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την Πρόεδρο του Δ.Σ του Συλλόγου «Πολεοδομική Αποκατάσταση τώρα» Ελίζα Τρύφωνος, μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, και αριστερά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλη Χρηστάκη. 


Για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι ενταξιακές διαδικασίες αναφορικά με την πολεοδομική τακτοποίηση της περιοχής «Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα» ενημέρωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τους εκπροσώπους του Δ.Σ του Συλλόγου «Πολεοδομική Αποκατάσταση τώρα», κατοίκους και φορείς της περιοχής στη διάρκεια συνάντησής τους.


Στο πλαίσιο της συζήτησης που διεξήχθη με επίκεντρο την πορεία της ένταξης της περιοχής στο σχέδιο πόλης που βρίσκεται σε εκκρεμότητα για περισσότερα από 18 χρόνια, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ενημέρωσε ότι το θέμα βρίσκεται πλέον στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ολοκληρωθεί η οριστική τακτοποίησή του.


«Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την οριστική τακτοποίηση της περιοχής θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε μελέτες ανάπλασης για να αποκτήσουν οι γειτονιές αξιοπρεπή όψη και περιβαλλοντική ανάπτυξη ώστε να πάψουν οι κάτοικοι της περιοχής να αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας» ανέφερε ο κ. Πατούλης.


Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαος Πέππας, και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλης Χρηστάκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο