Με τους εκπροσώπους του Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Νέας Φιλοθέης ΟΔΥΣΣΕΑΣ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους Αντιδημάρχους Ν. Αλεπού, και Ν. Πέππα, και τους εκπροσώπους του Αθλητικού Ομίλου ΟΔΥΣΣΕΑΣ. Από αριστερά τα μέλη του Δ.Σ του ομίλου Ελπίδα Μυριδάκη, και Ελένη Δενδρινού, η πρόεδρος Αικατερίνη Ηλιοπούλου, και ο γραμματέας του ομίλου Λευτέρης Αθανασίου.


Για θέματα που σχετίζονται με την καλύτερη λειτουργία του Αθλητικού Ομίλου Νέας Φιλοθέης ΟΔΥΣΣΕΑΣ είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου, παρουσία, επίσης, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Νικόλαου Πέππα, και του Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλα Αλεπού.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη του Δ.Σ έθεσαν υπόψη της Διοίκησης του Δήμου το ζήτημα της έδρας του ομίλου αποσπώντας τη θετική απάντηση του Δημάρχου κ. Πατούλη, για στέγαση των γραφείων του σε ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου.


Αναφορικά με τις ώρες των προπονήσεων στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» που ζήτησαν οι εκπρόσωποι του ομίλου, η Διοίκηση εξέφρασε την πρόθεση να ικανοποιήσει το αίτημα στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που διατηρεί με όλους τους συλλόγους της πόλης, με στόχο τη διευκόλυνση του έργου του για την προώθηση του αθλητισμού προς όφελος όλων.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή από μέρους του ομίλου ΟΔΥΣΣΕΑΣ της προέδρου του Δ.Σ Αικατερίνης Ηλιοπούλου, των μελών του Δ.Σ Ελπίδας Μυριδάκη, Ελένης Δενδρινού, και του γραμματέα του ομίλου Λευτέρη Αθανασίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο