Με τους εκπροσώπους των ιδιωτικών παιδικών σταθμών της πόλης είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου Νίκο Κάββαλο, (δεξιά) στη διάρκεια της συνάντησης με τους εκπροσώπους των ιδιωτικών παιδικών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 102 Kb|


Τους προέδρους και υπεύθυνους λειτουργίας των ιδιωτικών παιδικών σταθμών εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αμαρουσίου υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον Πρόεδρο των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Νίκο Κάββαλο. Στη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με την αποτελεσματικότερη λειτουργία των παιδικών σταθμών της πόλης, εξετάστηκαν προτάσεις για ανάπτυξη διαφόρων μορφών δράσεων και συνεργασιών με αμοιβαία οφέλη για τα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους.


Στη διάρκεια της πρώτης αυτής επαφής, που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκε και το θέμα των νέων αδειοδοτήσεων, αρμοδιότητα που έχει εκχωρηθεί πλέον στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης μετά τις διοικητικές αλλαγές που έχει επιφέρει ο Καλλικράτης.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανέφερε ότι οι δημοτικοί και οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί της πόλης δεν λειτουργούν ανταγωνιστικά άλλα όλους τους ενώνει η αγάπη για τα παιδιά. «Επομένως, η στενότερη συνεργασία ανάμεσα στους δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει για τους κατοίκους, γονείς και παιδιά, του Δήμου μας. Προαπαιτούμενο, βέβαια, για οποιαδήποτε συνεργασία αποτελεί οι ιδιωτικοί σταθμοί να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και να προσφέρουν στα παιδιά υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ανάλογες με αυτές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς» επεσήμανε ο κ. Πατούλης.


Στις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν θα εξεταστούν οι κοινές δράσεις και οι μορφές συνεργασίας που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν, με θετικά αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία, που θα γίνουν εμφανή με την πάροδο του χρόνου.


Στη συνάντηση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι από τους παιδικούς σταθμούς Joyland, To σχολείο μου, Marvi’s, Kissifer, Rollino, Γεωργάκης Νίκος, Μελωδία, Μελωδίες της πλώρης, Μπόμπιρες, Ονειρόκηπος, Πορτοκαλίτσα, Ροδόκηπος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο