Με τους αγώνες πετοσφαίρισης των παιδιών του Δημοτικού και του Γυμνασίου άνοιξε η αυλαία των φετινών γιορτών του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από τους αγώνες βόλεϊ.Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ν. Πέππας, με την προπονήτρια Μ. Παπαδάκη, ανάμεσα στους αθλητές και στις αθλήτριες των τμημάτων βόλεϊ του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου.Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ν. Πέππας, κατά τις βραβεύσεις των νικητριών των αγώνων.


Τις επιδόσεις τους στην πετοσφαίριση παρουσίασαν τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου που συμμετείχαν στο τουρνουά βόλεϊ του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου για το 2014 που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», και με το οποίο άνοιξε η αυλαία των φετινών Γιορτών Αθλητισμού. Τα παιδιά για τις εμφανίσεις και τις διακρίσεις τους συνεχάρη εκ μέρους και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Πέππας.


Στο πλαίσιο του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν αγωνιστικές αναμετρήσεις ανάμεσα στους μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού στην κατηγορία μίνι βόλεϊ, και ανάμεσα σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου που αγωνίστηκαν στην κατηγορία βόλεϊ.


Την προπόνηση των παιδιών που πραγματοποιούνταν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στις αθλητικές εγκαταστάσεις του 4ου Γυμνασίου, του 3ου Γυμνασίου και του 9ου Δημοτικού Σχολείου, είχε αναλάβει η προπονήτρια Μαρία Παπαδάκη.


Με τη λήξη του τουρνουά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας, απένειμε μετάλλια στις νικήτριες του τουρνουά, και μετέφερε το μήνυμα συγχαρητηρίων του Δημάρχου κ. Πατούλη, προς τα παιδιά για την πρόοδό τους, αλλά και προς το προπονητικό προσωπικό για τη συμβολή του στην πολύ καλή προετοιμασία τους.


Οι Γιορτές Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζονται μετά το Πάσχα με τα εσωτερικά τουρνουά – αγώνες μπάσκετ το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 στο κλειστό γήπεδο του 2ου Γυμνασίου και με την 4η Ημερίδα Στίβου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 στο Ζηρίνειο στάδιο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο